Easy Hockey

EASY HOCKEY ON HELPPOA JA RENTOA HARRASTAMISTA

Easy Hockey on tarkoitettu 8–16 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat pelata ilman paineita, kerran viikossa ja muiden harrastusten lomassa harjoitellen. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita, mutta se ei ole myöskään este osallistumiselle. Varusteiksi osallistujat tarvitsevat vain luistimet, kaulasuojan, jääkiekkomailan ja ristikollisen jääkiekkokypärän. Seuralta myös mahdollisuus lainata varusteita.

Easy Hockey on tarkoitettu niille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Tämä on hauska tapa pelata jääkiekkoa rennossa ja valvotussa ympäristössä joka maanantai.

Easy Hockey -harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän peliä tai pienaluepeliä pelataan noin 70–100% harjoituksen kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta.

Easy Hockey kausi käynnistyy 14.8.2023 klo 16.00 Klaukkalan jäähallin harjoitushallissa, harjoitukset joka maanantai klo 16.00-17.00. Easy Hockey maksaa 20€/kk iästä riippumatta, toiminnasta voi irtisanoutua sähköpostitse.

Lisätietoja antaa Kurran toiminnanjohtaja Heikki Tiihonen, 0400 173 755, heikki.tiihonen(at)kurra.fi