Esittely

    

 Kurra 06 joukkuekuva 2016-2017                               Kurra 06 joukkuekuva 2015-2016  

     
 Kurra 06 joukkuekuva 2014-2015                               Kurra 06 joukkuekuva 2013-2014  

Kurra 06

Kurra -06 on joukkue, jossa tehdään pelaajia ja ennen kaikkea joukkuepelaajia. Joukkueemme ideologia nojautuu vahvasti yhteisöllisyyteen ja joukkueena tekemiseen. Ensimmäisten vuosien aikana joukkueen toiminnassa on keskitytty muodostamaan pelaajista yksi yhteinen ryhmä eli joukkue. Joukkueemme tärkeimpiin sääntöihin kuuluu ”Tee parhaasi – se riittää”.

Nurmijärveä leimaa kylämäisyys positiivisella tavalla. Pienellä paikkakunnalla sekä aikuiset että lapset tuntevat toisensa melko hyvin.  Siksi meidän joukkueen pelaajille on opetettu ensimmäisenä pitämään huolta joukkuekaverista ja joukkueesta. Kurra 06 -joukkue on avoin kaikille jääkiekosta kiinnostuneille pojille ja tytöille.

Nurmijärvellä on nyt jäähallin laajennuksen myötä erinomaiset olosuhteet jääkiekon harrastamiselle. Joukkueemme tavoitteena onkin innostaa ja kannustaa pelaajia jatkamaan harrastuksen parissa mahdollisimman pitkään, jotta nuorilla olisi kiva harrastus myös murrosiän kynnyksellä.

Joukkueen jääharjoituksissa on mukana edelleen 4-8 innokasta valmentajaa ja aktiivinen huoltajaporukka. Jokaisessa harjoitteessa on tavoitteena opettaa pelaajille lajitaitoja ilon ja hauskanpidon kautta.  Tehdään täysillä ja kunnolla mutta pilke silmäkulmassa!

Jokainen pelaaja on meille tärkeä. Jokainen pelimies, joka tulee harjoituksiin sekä lähtee harjoituksista hymyhuulessa on meille työvoitto. Pienen jääkiekkoilijan arki pitää olla hauskaa ja joukkueen toiminnan päivänvalon kestävää!
 

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Kaudella 2017-2018 harjoitus-/pelitapahtumia on keskimäärin kolme-neljä kertaa viikossa Klaukkalan jäähallilla. Tarkemmat harjoitusajat ovat joukkueen kalenterissa ja MyClub-palvelussa.

Parhaiten toimintaan pääset tutustumaan ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajiin tai tulemalla hallille seuraamaan tai osallistumaan harjoituksiin. Rohkeasti vain joukkueeseen mukaan. Jäkiekko on hauska harrastus!