Luistelu- ja kiekkokoulu

KURRAN OP-KIEKKOKOULUN SYYSKAUSI 2023 ALKAA SUNNUNTAINA 10.9.2023 KLO 10

Tervetuloa Op-kiekkokouluun! Kiekkokoulu on Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, jossa mukana ovat junioriseurat ympäri maan.

Kiekkokoulu tarjoaa 3-8-vuotiaille tytöille ja pojille liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla. 

Kiekkokoulun toiminnallisena vastuuhenkilönä toimii kaudella 2023-2024 Kurran valmennuspäällikkö Heikki Tiihonen. Harjoitukset noudattavat Jääkiekkoliiton Leijonakiekkokoulun harjoitusohjelmia ja ohjaajat ovat käyneet Leijonakiekkokoulun ohjaajakoulutuksen.

Aloittaville ensimmäinen kuukausi maksuton!

Jotta saamme lapsille vakuutukset voimaan, on ensisijaisen tärkeää, että lapset ilmoitetaan kiekkokouluun seuran käytössä olevan myClub-järjestelmän kautta. Muistattehan täyttää tiedot kattavasti, jotta voimme tehdä lapselle myös jääkiekkoliiton rekisteröinnin.

Huikeaa! Tyttöjen Pikkukissat

Kiekkokoulussa on mahdollisuus tutustua luistelun ja jääkiekon saloihin myös Pikkukissat -tyttöryhmässä, jossa mukana Kurra Catsien naispelaajia innostamassa lapsia liikunnan iloon!

Kiekkokoulun toiminta on jaettu kolmeen alueeseen osallistuvan lapsen oman lähtötason mukaan

Luistelukoulu & Pikkukissat

  • 3-6-vuotiaat aloittavat luistelijat (lapsi -vanhempi -ryhmä) & tyttöjen Pikkukissat
  • Jääharjoitukset 1x vko sunnuntaisin klo 10-11
  • Kuukausimaksu kaikille 20€

Niemiset

  • 5-6-vuotiaat jo luistelevat
  • Jääharjoitukset 1x vko sunnuntaisin klo 10-11
  • Kuukausimaksu 20e

Tuomistot

  • 6-8-vuotiaat jo luistelevat, erityisesti joukkuetoiminnasta kiinnostuneille
  • Jääharjoituksen sunnuntaisin klo 10-11
  • Kuukausimaksu 20€

Varusteet

Pakollisina varusteina kiekkokoulussa ovat luistimet, ristikollinen kypärä ja kaulasuoja. Seuralla on myös lainavarusteita lainaksi ensimmäisille kokeilukerroille. Myös muut varusteet kuten jääkiekkohanskat, polvi- ja kyynärpääsuojat ovat suositeltavia koska ne suojaavat iskuilta ja tekevät liikunnasta hauskempaa.

 

Kiekkokoulun vanhempain info pidetään ke 6.9.23 klo 18.30, Klaukkalan jäähallin isossa neuvottelutilassa (2krs.) Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan Kiekkokouluun!

LINKKI ILMOITTAUTUMISSIVULLE