Kurra arvostaa

Yhteisöllisyyden ja vapaaehtoistyön merkitys on valtava erityisesti pienessä seurassa. Kurra haluaa seurana osoittaa, että arvostaa jokaista, joka omalla panoksellaan edistää lasten ja nuorten hyvää harrastusta.

Kurra aloiti tammikuussa 2018 ”Kurra arvostaa” -kampanjan, jossa kuukausittain palkitaan kuukauden kurralainen. Palkinnon saaja voi olla kuka tahansa yhteisön äänestämä Kurra-perheen jäsen, äiti, iskä, sisko, veli, mummo, huoltaja, valmentaja jne. 

Ehdotuksen kuukauden kurralaisesta lähetetään  "Kuukauden kurralainen" -lomakkeella.
 

Tammikuun 2018 KURRA ARVOSTAA -palkinnon saaja on Kurra B-joukkueen valmentaja 
JORMA "JORE" NOUSIAINEN

"Jore on toiminut pitkään ja pyytteettömästi Kurra 00-joukkueen (nykyinen Kurra B ) apuvalmentajana. Jore on arvostettu niin pelaajien, huollon kuin vanhempienkin keskuudessa. Jorella on vankkumaton ammattitaito erityisesti fysiikkavalmennuksen puolella. Hänen ansiostaan joukkueen pelaajien fysiikka on pysynyt hyvässä kunnossa. Jore on kannustava ja arvostava valmentaja, unohtamatta sitä arvokasta asiantuntevaa apua jota pelaajat aina tarvittaessa saavat kun pelin/harjoitusten tiimellyksessä sattuu haavereita. Jore olisi ehdottomasti palkinnon saaja nro 1!"

Tammikuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon tarjosi Kurra Hockey ry:n Fanikauppa!

Onnea Jore!

#kurra #kurraarvostaa #yhteisöllisyys #kiitos