Kurra arvostaa

Yhteisöllisyyden ja vapaaehtoistyön merkitys on valtava erityisesti pienessä seurassa. Kurra haluaa seurana osoittaa, että arvostaa jokaista, joka omalla panoksellaan edistää lasten ja nuorten hyvää harrastusta.

Kurra aloiti tammikuussa 2018 ”Kurra arvostaa” -kampanjan, jossa kuukausittain palkitaan kuukauden kurralainen. Palkinnon saaja voi olla kuka tahansa yhteisön äänestämä Kurra-perheen jäsen, äiti, iskä, sisko, veli, mummo, huoltaja, valmentaja jne. 

Ehdotuksen kuukauden kurralaisesta lähetetään  "Kuukauden kurralainen" -lomakkeella.
 

 

Tammikuun 2018 KURRA ARVOSTAA -palkinnon saaja on Kurra B-joukkueen valmentaja 
JORMA "JORE" NOUSIAINEN

"Jore on toiminut pitkään ja pyytteettömästi Kurra 00-joukkueen (nykyinen Kurra B ) apuvalmentajana. Jore on arvostettu niin pelaajien, huollon kuin vanhempienkin keskuudessa. Jorella on vankkumaton ammattitaito erityisesti fysiikkavalmennuksen puolella. Hänen ansiostaan joukkueen pelaajien fysiikka on pysynyt hyvässä kunnossa. Jore on kannustava ja arvostava valmentaja, unohtamatta sitä arvokasta asiantuntevaa apua jota pelaajat aina tarvittaessa saavat kun pelin/harjoitusten tiimellyksessä sattuu haavereita. Jore olisi ehdottomasti palkinnon saaja nro 1!"

Tammikuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon tarjosi Kurra Hockey ry:n Fanikauppa!

Onnea Jore!

 

Helmikuun 2018 KURRA ARVOSTAA -palkinnon saaja on Kurran hallituksen monitoiminainen 
JENNI HUOVINEN

"Useita isoja syitä, mutta tässä nostan esiin työn kiekkokoulun eteen. Kiekkokoulu on seuran elinehto ja jatkuvuuden turvaamiseksi yksi tärkeimmistä asioista seuran toiminnassa. Pieni kiekkoilijan alku tarvitsee ohjausta tunteakseen itsensä tervetulleeksi ja olonsa harrastuksen alussa turvalliseksi. Jenni on ollut avainasemassa valmennuksen lisäksi tässä työssä. Jennin sitoutumista ja positiivista asennetta täytyy kunnioittaa suuresti tässä(kin) asiassa."

"Todella suuri panostus koko seuran talkoohommiin ja yhtä lailla oman -08 joukkueen hyväksi. Todellakin oikea valinta noihin tehtäviin. Mahtavaa, että joukossamme on tällaisia henkilöitä."

"Panostaa erittäin paljon Kurra-junioreiden eteen tekemällä asioita, joita ilman monikaan homma ei toimisi!"

Helmikuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon tarjoaa Bowling House Nurmijärvi!

Onnea Jenni!

 

Maaliskuun 2018 KURRA ARVOSTAA -palkinnon saaja on Kurra C-joukkueen pitkäaikainen huoltaja 
PASI HAKKARAINEN

"Pasin monivuotinen ja pyyteetön työ nuorten hyväksi ansaitsee arvostusta. Kaikki tulevat toimeen Pasin kanssa."

"Pasi toimii C-joukkueessa aina aktiivisena huoltajana ja on näiden nyt murrosikäisten poikien hokkareita sitonut jo kiekkokouluajoilta asti eli vaatimattomasti noin 10 vuotta! Pasi tuntee pojat ja pojat tuntee Pasin - hurtilla huumorilla ja toisinaan isällisellä ojennuksella yhteistyö on toiminut loistavasti. Pasi on monelle pojalle se tuttu, turvallinen ja luotettava ”kallio”, joita ei nuorten elämässä ole liian montaa. Pasi on todella pitkän linjan puurtaja ja ansaitsee ison hatun noston!"

"Pasi on ollut jo vuosia huoltajana. Aina paikalla kun tarvitaan! Iso kiitos."

Maaliskuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon tarjoaa Team Sportia Klaukkala!

Onnea Pasi!

#kurra #kurraarvostaa #yhteisöllisyys #kiitos