Uutiset

Kurran joukkuetoiminta on keskeytetty kahdeksi viikoksi 28.9.-11.10.2020

Nurmijärven kunta on tänään 28.9.2020 tiedottanut Klaukkalan jäähallin sulkemisesta

‍Kunnanhallitus on päättänyt, tartuntatautilain mukaisen viranomaisen Keusoten suosittamana, että Klaukkalan jäähalli suljetaan kahdeksi viikoksi 28.9.-11.10. Tänä aikana jäähallilla ei järjestetä jäävuoroja ja kuntosalivuoroja. Syynä sulkemiselle on jäähallilla tapahtuneet laajat korona-altistumiset.

Kunnanhallituksen toimivaltaisuus on määritetty hallintosäännön 16 § 3 momentissa.

Ilmoituksen seurauksena Kurran ryhmämuotoiset harjoitukset ja pelit on keskeytettynä kahdeksi viikoksi 28.9.- 11.10.2020. Jääkiekkoliitto tulee siirtämään kaikki sarjaottelut kyseiseltä ajalta. Lisäksi joukkueiden tulee siirtää kaikki harjoitusottelut myöhäisemmälle ajankohdalle.

Tiedote luettavissa kokonaisuudessaan täältä
https://www.nurmijarvi.fi/klaukkalan-jaahalli-suljetaan-28-9-11-10/

Kunta on tiedottanut myös aiemmin tänään, että tämänpäiväiset 28.9. jäävuorot ja kuntosalivuorot on peruttu.
https://www.nurmijarvi.fi/klaukkalan-jaahallin-vuorot-perutaan-talta-paivalta-28-9-varotoimenpiteena/


Kurra Hockey ry

25.09.2020

TIEDOTE KESKI-UUDENMAAN ALUEEN SEUROJEN TOIMINTALINJAUKSISTA ALUEEN JÄÄHALLEISSA

Terveysviranomaisen mukaan koronaviruksen leviämisessä ollaan siirrytty kiihtymisvaiheeseen. Leviämisvaiheen ehkäisemiseksi Keski-Uudenmaan jääkiekkoseurat ovat tänään yhdessä päättäneet asettaa maskinkäyttövelvoitteen kaikissa seurojen tapahtumissa Keski-Uudenmaan alueen jäähalleissa sekä joukkueiden vieraspelimatkoilla.

Päätös pohjautuu alueen terveysviranomaisen ja jääkiekkoliiton vahvoihin suosituksiin ja sen tarkoituksena on taata jääkiekon turvallinen harrastaminen ilman toiminnan keskeytymistä epidemian edetessä.

Maskin käyttövelvoite määritellään jäähallin sisätiloihin seurojen järjestämissä tapahtumissa seuraaville toimijoille:

 • Kaikki pelaajat ikäluokissa U14 - U22 (ei koske jäällä tapahtuvaa toimintaa)
 • Kaikkien ikäluokkien valmentajat ja toimihenkilöt (ei koske jäällä tapahtuvaa toimintaa)
 • Ottelutapahtumien toimitsijat
 • katsomossa harjoitus- ja ottelutapahtumia seuraavat vanhemmat (niissä halleissa, joissa yleisön läsnäolo sallitaan)

Yksityiskohtaisemmat toimintaohjeet seurakohtaisin tarkennuksin tiedotetaan seurojen toimesta mahdollisimman pian.

Maskinkäyttövelvoite astuu voimaan maanantaina 28.9.

Muistathan, että jäähallille ei voi tulla oireisena, vaikka oireet olisivat lieviä!

Torjutaan viruksen leviäminen yhdessä!

Keski-Uudenmaan jääkiekkoseurat:

HYRI Hockey Ry
Hyvinkään Jää-Ahmat Ry
Jääurheiluseura Haukat Ry
KJT Haukat Ry
KJT Hockey Ry
Kurra Hockey Ry
Mäntsälän Jää-Tiikerit Ry

Keski-Uudenmaan sote tiedottaa 24.9.2020: Klaukkalan jäähallin koronatapauksesta uusi joukkoaltistuminen

Klaukkalan jäähallilla tapahtuneessa koronavirusaltistumisessa on todettu jatkotartunta ja joukkoaltistuminen. Koronavirustartunta liittyy aikaisemmin ilmoitettuun tartuntaketjuun, ja jatkotartunnat ovat tapahtuneet seuratoiminnassa. Koronavirukseen sairastunut henkilö on ollut mukana toimihenkilönä 19.9. klo 15-16 Kurran joukkueiden U8/U9/U10 ja kiekkokoulujoukkueen yhteisharjoituksessa. Altistuneita pelaajia ja toimihenkilöitä on noin 40. Lisäksi tullaan tekemään yksilöllistä kartoitusta kiekkokoulujoukkueen vanhempien altistumisesta ja karanteeniin asettamisesta. Terveysviranomainen ottaa yhteyttä altistuneisiin henkilökohtaisesti.

Mikäli epäilet altistuneesi, seuraa terveydentilaasi aktiivisemmin ja vältä liikkumista koulussa, työpaikalla tai julkisissa tiloissa oireisena. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099.

Tietoa koronaviruksesta:

Keski-Uudenmaan sote tiedottaa 23.9.2020: Klaukkalan koronatapauksessa kolme uutta jatkotartuntaa

Klaukkalan koronatapauksessa kolme uutta jatkotartuntaa

Koronavirustartunnat liittyvät aikaisemmin ilmoitettuun tartuntaketjuun, ja jatkotartunnat ovat tapahtuneet seuratoiminnassa. Koronavirukseen sairastunut henkilö on ollut mukana toimihenkilönä 19.9. Kurran U8-U10 joukkueen pelissä. Koronavirukseen altistuneita selvitetään ja paikallaolo tarkastetaan yksilökohtaisesti. Terveysviranomainen ottaa yhteyttä altistuneisiin henkilökohtaisesti. Altistuneita on noin 30.

Mikäli epäilet altistuneesi, seuraa terveydentilaasi aktiivisemmin ja vältä liikkumista koulussa, työpaikalla tai julkisissa tiloissa oireisena. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099.

Tietoa koronaviruksesta:

 

Päivitetty 23.9.2020 18.01
Keusoten alkuperäisessä tiedotteessa ollut virheellinen tieto siitä, että koronavirukseen sairastunut olisi ollut mukana pelissä toimitsijana. Hän oli mukana toimihenkilönä.

Keski-Uudenmaan sote tiedottaa 22.9.2020: Yleistä COVID-19-koronaviruksesta, karanteenista ja eristyksestä

Yleistä COVID-19-koronaviruksesta, karanteenista ja eristyksestä

 • COVID-19-koronavirus on yleisvaarallinen tartuntatauti, jonka leviämistä pyritään estämään eristys- ja karanteenitoimilla. Karanteeni tarkoittaa terveen henkilön liikkumisvapauden rajoittamista. Kun henkilö on sairastunut koronavirukseen ja hän on terveydenhuollon toimintayksikön hoidossa tai seurannassa tai asuu asumispalveluyksikössä, voidaan käyttää eristystä. Rajoittamistoimia on tärkeä noudattaa, sillä koronavirus voi tarttua jo ennen varsinaisten oireiden puhkeamista. Noudattamalla ohjeita eristyksen ja karanteenin aikana suojaat muita ihmisiä tartunnalta.
   
 • Päätöksen karanteeniin tai eristykseen asettamisesta tekee kuntayhtymän tartuntataudeista vastaava lääkäri. Viranomaispäätös karanteenista tulee postitse kotiin ja sillä voi hakea tartuntatautipäivärahaa Kelasta mikäli tulee ansionmenetyksiä. Työttömiä suositellaan olemaan yhteydessä TE-toimistoon.
   
 • Huoltaja valvoo alaikäisen lapsen karanteenia tai eristystä. Alle 16-vuotiaan huoltajalla on oikeus tartuntatautipäivärahaan, jos lapsi on määrätty karanteeniin ja huoltaja ei siksi voi tehdä työtä.
   
 • Koronavirukselle altistuneihin ja sairastuneihin ollaan yhteydessä Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksiköstä, jolloin arvioidaan henkilökohtaisesti karanteenin ja eristyksen kesto. Karanteenin kesto on 14 vrk altistumisen ajankohdasta. Eristyksen kesto on vähintään 14 vuorokautta oireiden alusta. Perheenjäsenten karanteenin kesto on 21 vuorokautta. Infektioja tartuntatautiyksikkö seuraa vointiasi puhelimitse karanteenin ja eristyksen ajan.
   
 • Karanteeni- ja eristysohjeet koskevat vain niitä henkilöitä, joille päätös annetaan henkilökohtaisesti. Kaikki perheenjäsenet eivät automaattisesti ole karanteenissa yhtä aikaa, vaan tilanne arvioidaan aina tapauskohtaisesti Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikössä.

Miten toimit, jos olet eristyksessä tai karanteenissa?

 • Karanteenin tai eristyksen aikana tulee pysytellä kotona. Kotiin ei saa kutsua vieraita tai ottaa ulkopuolisia työntekijöitä.
   
 • Jos olet eristyksissä, on hyvä mahdollisuuksien mukaan välttää läheistä kanssakäymistä myös oireettomien perheenjäsenten kanssa, jotta et tartuta läheisiäsi. Karanteenin aikana saat olla vapaasti tekemisissä perheenjäsentesi kanssa, jos olet oireeton.
   
 • COVID-19 leviää pisaratartuntana, kun siihen sairastunut henkilö puhuu, yskii, aivastaa, laulaajne. Virus voi tarttua myös pintojen välityksellä, jos sairastunut yskii tai aivastaa pinnoille tai käsiinsä, joilla koskettaa pintaa. Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia kotonakin käsi- ja yskimishygieniasta.
   
 • Käsihygieniaohje: Pese käsiä vedellä ja saippualla vähintään 30 sekunnin ajan. Vältä ylimääräistä koskettelua pintoihin, joihin myös muut koskevat.
   
 • Yskimisohje: Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan, laita liina suoraan roskiin käytön jälkeen ja pese kädet vedellä ja saippualla vähintään 30 sekunnin ajan. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, yski tai aivasta hihaasi kyynärtaipeen kohdalle.
   
 • Ulkoilla saa, kunhan huomioit, että pidät perheesi ulkopuolisiin henkilöihin useiden metrien välimatkan. Olet itse vastuussa riittävän etäisyyden säilymisestä.
   
 • Kauppa- ja apteekkiasiointi tulee hoitaa joko verkkopalveluna tai esimerkiksi tuttavia hyödyntäen ilman lähikontaktia.
   
 • Sairaana ollessa lepo ja riittävä nesteiden nauttiminen on tärkeää. Päivittäistä liikkumista suositellaan voinnin mukaan. Kuumetta ja särkyä voit lievittää apteekista ilman reseptiä saatavilla lääkkeillä.

JOS sinulle tulee oireita karanteeniaikana, tarvitset hoidon tarpeen arviota tai neuvontaa:

 • Keusoten Koronahoitopuhelin: 019 226 0099 joka päivä klo 8-20. Ota yhteys tähän numeroon, jos voinnissasi jokin huolestuttaa tai karanteeniaikana alkaa oireilu (yskä, nuha, lihassäryt, kuume, kurkkukipu, hengenahdistus, haju/makuaistin menetys, ripuli tai oksentelu)
   
 • Korona neuvonta- ja tukipuhelin: 019 226 0098 joka päivä klo 8-20. Ota yhteys tähän numeroon, jos tarvitset apua arjen haasteisiin tai psyykkiseen kuormitukseen.
   
 • Päivystysapu: 116117 joka päivä 24 h. Ota yhteys tähän numeroon, jos tarvitset hoidon tarpeen arviota yöaikaan klo 20-08.
   
 • Yleinen hätänumero 112 joka päivä 24 h. Ota yhteys tähän numeroon, jos tarvitset välitöntä apua.
   

Lisätietoa THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-jataudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kurra Hockey ry:n tiedote 21.09.2020

Pelaajaliikenne eri ikäluokkien välillä
Toistaiseksi ikäluokkien ja joukkueiden välinen pelaajaliikenne on rajoitettu.
Jokainen ikäluokka ja joukkue toimii omana yksikkönään harjoitus- ja pelitoiminnassa. Pelaajalainoja esimerkiksi nuoremmasta tai vanhemmasta ikäluokasta ei oteta tapahtumiin. Ikäluokan sisällä tapahtuva luontainen pelaajaliikenne pelijoukkueiden välillä on sallittua (myös U8-U10).

Joukkueenjohtajat velvoitetaan toimimaan joukkueen koronavastuuhenkilöinä ja ilmoittamaan Puheenjohtajalle ja Toiminnanjohtajalle joukkueen sisällä tapahtuvasta tartunnasta (henkilösuojaa noudattamalla). Valmentajien on oltava selvillä kaikkien tapahtumien osallistujista.

Mikäli pelitapahtumaa ei saada järjestettyä oman joukkueen pelaajilla, mahdolliset pelaajasiirrot hoidetaan valmennuspäällikön kanssa.

Maalivahtijäät ja seuran iltapäiväjäät
Iltapäivä – ja maalivahtijäät ovat toistaiseksi tauolla. Molemmat tapahtumat tulevat jatkumaan heti, kun tilanne sen sallii.

Lukion aamujäätoiminta
Toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti, toiminnasta vastaa Nurmijärven Kunta.

Oheisharjoittelu sisätiloissa
Kuntosalin käyttöä rajoitetaan, käyttö jatkuu tilanteen sen salliessa. Juoksusuoralla vain yksi joukkue kerrallaan. Suositaan ulkona tehtäviä oheisia.

Henkilöiden asiointi jäähalleilla
Kurra Hockey ry on päättänyt ettei peleissä ja harjoituksissa ole vanhempia jäähallin sisätiloissa (pl. toimihenkilöt), näin turvaamme yhdessä lapsien ja nuorien turvallisen harrastamisen. Toivomme myös vierasjoukkueiden kunnioittavan päätöstämme. Joukkueenjohtajien on hyvä tiedottaa vastustajaa hyvissä ajoin ennen ottelua kyseisestä säännöstä. Kiekkokoulussa maksimissaan yksi vanhemmista paikalla, saman vanhemman läsnäoloa suositellaan.

Toimihenkilöillä ja toimitsijoilla sekä kiekkokoulun vanhemmalla on oltava kasvomaski hallissa ollessaan. Joukkue tarjoaa maskin toimitsijoille.

Vain terveenä hallille
Muistetaan voimassa olevat ohjeistukset. 1. Vain terveenä hallille & ihmisten ilmoille.
2. Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. 3. Yskitään ja aivastetaan oikein.
Kun jokainen tulee hallille vain terveenä ja noudattaa yllä olevaa perusoheistusta hyvän hygienian osalta ja mahdollisia viranomaisohjeita (THL ja muut viranomaiset), voi harjoituksissa ja peleissä mennä täysillä ja kamppailla lähikontaktissa.

Jääkiekossa on kuitenkin hyvä huomioida myös seuraavat asiat:
• Harjoitukseen saavutaan ja poistutaan ripeästi, turhaa oleskelua hallilla, ml. koppitiloissa vältetään edelleen
• Pukukopeissa pidetään mahdollisuuksien mukaan huolta turvaväleistä
• Hallille saavuttaessa ja poistuttaessa kädet pestään saippualla (20 sek) – kun käsien saippuapesu ei ole mahdollista, käytetään käsihuuhdetta
• Harjoituksiin varataan oma nimikoitu juomapullo ja jokaiselle oma hikipyyhe. Juomapullot täytetään jokaisen pelaajan toimesta. Jokainen myös huolehtii itse muista varusteistaan.
• Yhteiskäytössä olevat oheistreenivälineet ei ole toistaiseksi käytössä.
• Vaihtopenkillä vältetään vierekkäin istumista. Harjoituksissa kannattaa ottaa käyttöön molemmat vaihtopenkit, näin minimoidaan lähikontaktit.
• Harjoituksessa huolehditaan yskimis-, aivastamis- ja niistämishygieniasta ja asia käydään joukkueen kanssa läpi. Sylkeminen ei ole sallittua.
• Vältetään ”tuulettamista” johon liittyy fyysistä kontaktia. Nyrkkitervehdys (”hokinyrkki”) hanskat kädessä on OK.
• Suihkussa käynti hoidetaan hallilla ripeästi ja varusteet kerätään harjoituskassiin suihkun ajaksi. Hygieniavälineitä ei saa lainata (shampoo, saippua, deodorantti/vastaavat).
• Jokainen huolehtii omista varusteistaan eikä muiden varusteisiin kosketa
• Paita, sukat ja mahdolliset housupussit pestään korkeassa lämpötilassa (60 C˚) mahdollisemman usein. Varusteiden kuivatuksesta huolehtiminen on tärkeää.
• Huolehditaan yleisten tilojen hygieniasta, vaikka siivous ei kuuluisikaan joukkueen vastuulle.
• Pelimatkoilla kiinnitetään erityishuomiota hygieniaan ja sovitaan joukkueen käytännöt mm. yhteisruokailujen ja tauko- ja majoituspaikkojen osalta.

Pidetään turvavälit ja toisistamme huolta!

Kurra Hockey ry

Keski-Uudenmaan sote tiedottaa 21.9.2020

Nurmijärven Klaukkalassa altistumisia koronavirukselle joukkueharrastuksessa

Nurmijärven Klaukkalassa on todettu useita joukkoaltistumisia jääkiekkoharrastuksessa. Altistumiset koronavirukselle ovat tapahtuneet Klaukkalan jäähallilla lasten ja nuorten jääkiekkoharjoituksissa sekä muussa seuratoiminnassa. Altistuneiden määrä nousee lähelle sataan henkilöön.

Koronavirukseen sairastunut henkilö on ollut Klaukkalan jäähallilla 14.9. ryhmien U13, ja U14 harjoituksissa, 15.9. ryhmän U13 ja maalivahtien harjoituksissa ja U14 vanhempainillassa sekä 18.9. innostumisvaiheen joukkueen harjoituksissa.

Kuntayhtymä jäljittää tunnistettavissa olevat lähitapaukset, ottaa altistuneisiin yhteyttä henkilökohtaisesti mahdollisimman pian ja asettaa altistuneet karanteeniin. Tapauksen tartuntaketjut jäljitetään huolella, jotta uusia tartuntoja saadaan ehkäistyä mahdollisimman tehokkaasti.

Klaukkalan jäähallilla kyseisenä aikana olleiden toivotaan seuraavan tarkemmin vointiaan ja hakeutuvan koronavirustestiin, jos ilmenee lieviäkin oireita. Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099.

Joukkueharrastuksia pidetään yleensä ottaen riskialttiina ympäristönä koronaviruksen leviämisen suhteen. Muistutamme edelleen, ettei oireisena tule lähteä urheilemaan ja harrastuksiin. Tartuntojen leviämisen estämiseksi tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa ja turvavälejä, ja jos turvavälien pitäminen ei onnistu, käyttää kasvomaskia.

Päivitetty 21.9.2020
Tiedotteeseen korjattu maalivahtien harjoitus, harjoitus on pidetty 15.9.

KURRA U13 JA U14 -JOUKKUETOIMINTA KESKEYTETTY VIRANOMAISTEN PÄÄTÖKSESTÄ

Nurmijärven Klaukkalassa on todettu useita joukkoaltistumisia jääkiekkoharrastuksessa, minkä seurauksena Kurra U13 ja U14 -joukkuetoiminta on keskeytetty viranomaisten päätöksestä 21.9.2020. Altistumiset koronavirukselle ovat tapahtuneet Klaukkalan jäähallilla lasten ja nuorten jääkiekkoharjoituksissa sekä muussa seuratoiminnassa.

Kuntayhtymä vastaa tartuntaketjun selvittämisestä ja ohjeistaa Kurraa ja sen joukkueiden edustajia.

Lue Keski-Uudenmaan soten tiedote kokonaisuudessaan täältä

https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/nurmijarven-klaukkalassa-altistumisia-koronavirukselle-joukkueharrastuksessa/

Kurra Hockey ry

12.08.2020

Visiona olla Suomen esimerkillisin kasvattajaseura

Kurra Hockey ry:n strategia 2020-2024 on julkaistu!

Strategiaan pääset tutustumaan tästä linkistä

www.kurra.fi/seura/strategia-2020-2024

Suomen Jääkiekkoliitto: Vain terveenä hallille – Pidetään koronavirus aisoissa toimimalla vastuullisesti jäähalleissa ja niiden ulkopuolella

Kesälomien lähestyessä loppuaan on koronatilanne (COVID-19) Suomessa vakaa. Tautia ei kuitenkaan ole voitettu ja seuraavat kaksi kuukautta ovat merkittäviä, jotta tilanne pysyy hyvänä myös syksyllä ja talvella. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että jokainen pelaaja, valmentaja, huoltaja ja taustahenkilö sitoutuu jääkiekkoharrastuksessa ja muussa arjessaan viruksen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin.

Ennen koronarokotteen käyttöönottoa yksittäisten ihmisten toiminta vaikuttaa siihen, miten vaaralliseksi osoittautunut koronavirus saadaan pysymään aisoissa. Seurojen toivotaan kantavan kortensa kekoon edellyttämällä pelaajia ja joukkueita toimimaan vallitsevien viranomaisohjeistusten mukaisesti. Käytännöt on edelleen hyvä käydä läpi joukkueittain – näin voimme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että kiekkokausi 2020–21 pääsee normaalisti käyntiin.  

Perusohjeet hygieniasta pätevät jäähallilla ja hallin ulkopuolella:

1) Tärkein kaikista: Vain terveenä hallille & ihmisten ilmoille

Pienetkin hengitystieinfektion oireet tarkoittavat poisjääntiä harjoituksista ja joukkuetoiminnasta ja myös muiden ihmiskontaktien välttämistä. Toimintaohjeet ja mahdollisen ohjauksen koronatestiin saa terveydenhuollosta.

2) Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta

 • Käsien pesu saippualla (tai käsidesillä, jos saippuapesu ei ole mahdollista) usein, erityisesti vessakäynnin yhteydessä ja ruokailuja edeltävästi, yhteisessä käytössä olevien pintojen koskettelun jälkeen (esim. buffet-ottimet). Tämä voi vaatia joukkueilta käsisaippuan, käsidesin ja kertakäyttöisten paperipyyhkeiden lisäämistä huoltolaukkuun, mutta satsaus on pieni verrattuna siitä saatavaan hyötyyn.
 • Vältetään koskettelemasta nenää suuta tai kasvoja ja tarpeettomasti ovenkahvoja, kaiteita tai muita julkisten paikkojen pintoja.
 • Vältetään kättelyä, ylävitosia ja nyrkkitervehdyksiä (ilman hanskoja)

3) Yskitään ja aivastetaan oikein

 • Suuntaaminen hihaan tai kertakäyttöiseen käsipyyhkeeseen, joka laitetaan käytön jälkeen suoraan roskiin
 • Kädet pestään yskimisen jälkeen

Kun jokainen tulee hallille vain terveenä ja noudattaa yllä olevaa perusoheistusta hyvän hygienian osalta ja mahdollisia viranomaisohjeita (THL ja muut viranomaiset), voi harjoituksissa ja peleissä mennä täysillä ja kamppailla lähikontaktissa.  

Jääkiekossa on kuitenkin hyvä huomioida myös seuraavat asiat:

 • Harjoitukseen saavutaan ja poistutaan ripeästi, turhaa oleskelua hallilla, ml. koppitiloissa vältetään edelleen
 • Pukukopeissa pidetään mahdollisuuksien mukaan huolta turvaväleistä
 • Hallille saavuttaessa ja poistuttaessa kädet pestään saippualla (20 sek) – kun käsien saippuapesu ei ole mahdollista, käytetään käsihuuhdetta
 • Harjoituksiin varataan oma nimikoitu juomapullo ja jokaiselle oma hikipyyhe. Juomapullot täytetään jokaisen pelaajan toimesta. Jokainen myös huolehtii itse muista varusteistaan.
 • Yhteiskäytössä olevat oheistreenivälineet (painot, kuntopyörät jne.) pyyhitään käytön jälkeen
 • Vaihtopenkillä vältetään vierekkäin istumista. Harjoituksissa kannattaa ottaa käyttöön molemmat vaihtopenkit, näin minimoidaan lähikontaktit.
 • Harjoituksessa huolehditaan yskimis-, aivastamis- ja niistämishygieniasta ja asia käydään joukkueen kanssa läpi. Sylkeminen ei ole sallittua.
 • Vältetään ”tuulettamista” johon liittyy fyysistä kontaktia. Nyrkkitervehdys (”hokinyrkki”) hanskat kädessä on OK.
 • Suihkussa käynti hoidetaan hallilla ripeästi ja varusteet kerätään harjoituskassiin suihkun ajaksi. Hygieniavälineitä ei saa lainata (shampoo, saippua, deodorantti/vastaavat).
 • Jokainen huolehtii omista varusteistaan eikä muiden varusteisiin kosketa
 • Paita, sukat ja mahdolliset housupussit pestään korkeassa lämpötilassa (60 C˚) mahdollisemman usein. Varusteiden kuivatuksesta huolehtiminen on tärkeää.
 • Huolehditaan yleisten tilojen hygieniasta, vaikka siivous ei kuuluisikaan joukkueen vastuulle.
 • Pelimatkoilla kiinnitetään erityishuomiota hygieniaan ja sovitaan joukkueen käytännöt mm.  yhteisruokailujen ja tauko- ja majoituspaikkojen osalta.

Joukkueen mahdollinen altistus ja karanteeni

Jos joukkueen jäsenellä ilmenee koronavirusinfektioon viittavia oireita, kannattaa kuumeisen/oireisen lähistöllä olleiden välttää tarpeetonta kanssakäymistä muiden kanssa, kunnes testitulos on selvillä.

Jos koronavirustesti on positiivinen, tartuntatautilain mukaisesti koulutettu henkilökunta tekee epidemioiden selvitystä ja tartunnan jäljittämistä ja kunnan tartuntataudeista vastaava lääkäri määrittää karanteeniin asetettavat henkilöt. Karanteeniaika on 14 vrk.

Viranomaisohjeet

17.07.2020

Kurran Leijona-kiekkokoulu 4-8-vuotiaille lapsille

Ilmoittautuminen kaudelle 2020-21 on nyt auki.

Kurran Leijona-kiekkokoulu starttaa Klaukkalan jäähallissa 23.8.2020 klo 10.

Toiminta koostuu 60 min viikoittaisesta jääharjoituksesta sekä vuoroviikoin toteutettavasta monipuolisen liikunnan harjoituksesta.

Hinta alk. 90 € / kausi sisältäen vakuutuksen sekä uusille harrastajille Leijona-harjoituspaidan. 

Kiekkokoulussa voi käydä kokeilemassa neljä kertaa maksutta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
www.kurra.fi/kiekkokoulu/

Tervetuloa Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen!

14.07.2020

Jokerit-yhteistyöseurojen koulutuskalenteri on julkaistu

Kauden 2020-2021 koulutuskalenteri on julkaistu.

Koulutuskalenterin löydät Kurran nettisivuilta Jokerit-yhteistyöseurat -sivustolta
www.kurra.fi/seura/jokerit-yhteistyoseurat

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Kurran valmennuspäällikkö Heikki Tiihonen, p. 0400 173 755
kurra.valmennuspaallikko(at)gmail.com

Kevätkokous valitsi uuden puheenjohtajan

Kurra Hockey ry sai uuden puheenjohtajan ja hallituksen 4.6.2020 pidetyssä seuran sääntömääräisessä kevätkokouksessa. 

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin seuran viime kauden junioripäällikkö, pitkän linjan hallitusosaaja ja seurakehittäjä Kari Lehikoinen. Lisäksi hallitukseen valittiin uutena edustajana Jari Mahkonen. Hallituksessa jatkavat Harri Lepolahti, Jenni Huovinen, Mikko Asikainen, Sami Suominen, Tommi Lehtola, Tomi Tanskanen sekä Ville Viitala.

Kokous hyväksyi myös seuran strategian vuosille 2020-24 sekä vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvio kaudelle 2020-21. Seuran jäsenmaksut pysyvät ennallaan.

Kurra Hockey ry

20.05.2020

Toiminnanjohtajan terveiset

Hyvät Kurran juniorijääkiekon pelaajat, toimihenkilöt sekä vanhemmat!
 

Kuten me kaikki olemme saaneet ikäväksemme huomata, on maailma muuttunut viimeisten kuukausien aikana voimakkaasti. Käynnissä olevan koronaepidemian vaikutukset ovat näkyneet voimakkaasti monen yrityksen, yhdistyksen ja kotitalouden toiminnassa. Meidän kautemme päättyi tällä kertaa hyvinkin poikkeuksellisella tavalla, kun Suomen Jääkiekkoliitto ilmoitti myöhään torstai-iltana 12.3.2020 lopettavansa kaiken kilpailu- ja harrastetoiminnan kesken käynnissä olevan sarjakauden. Mutta nyt alkaa jo katseet siintää tulevassa kaudessa, kun Suomen hallitus antoi kokoontumisluvan 50 henkilölle 1.6 alkaen. Osa joukkueista pääsevät jo harjoittelemaan ja tapaamaan joukkuekavereitaan, sekä joukkueet pääsevät myös pitämään kevätkokouksen ja aloittamaan virallisesti kauden 20-21 valmistelun.
 

Kuten olette jo huomanneet, yhdistyksen toiminnanjohtajan nimeäminen on tapahtunut tässä kaiken keskellä. Alku on ollut erittäin työntäyteinen joten sen myötä esittäytyminen on hieman viivästynyt, vallitseva tilanne myös on hankaloittanut joukkueisiin ja yhteisöön tutustumista. Työtä on tehty seuran uuden strategian ympärillä ja varsinkin uuden ”kilpaurheilullisen mission” parissa, jonka pääsemme esittelemään yhdistyksen kevätkokouksessa. Haluamme panostaa entistä enemmän kiekkokouluun, kasvattaa harrastajamääriä ja siten vakauttaa joukkueiden harrastajamäärät turvaten jokaiselle hyvän, turvallisen, sekä kilpailullisen ympäristön kehittää itseään ihmisenä, jääkiekonharrastajana ja toivottavasti usealle urheilijan ammattia tulevaisuudessa. Haluamme tarjota niin harrasteputken kiekkokoulusta alle 22-vuotiaiden joukkueisiin, kuin myös ”kilpaurheilullisen mission” halukkaille U11-U15 pelaajille, sekä valmentajille. Haluamme olla tulevaisuudessa suomen esimerkillisin jääkiekon kasvattajaseura.
 

Olen Heikki Tiihonen 33, alun perin Espoosta tällä hetkellä asustelen Vantaalla. Olen toiminut jääkiekon parissa koko elämäni, pelaajana, joukkuevalmentajana, fysiikkavalmentajana, sekä yksityis/taitovalmentajana. Siten päässyt seuraamaan ja työskentelemään jääkiekon parissa eri maissa kuten Norjassa ja Saksassa. Valmennusoppini olen saanut Espoossa sekä Vierumäen urheiluopistolla. Aloitin Espoon palloseurassa B-junioreiden valmentajana, josta tie vei Espoon Bluesin junioreiden kautta ulkomaille. Kokemusta on karttunut aina D-junioreista ammattilaisiin saakka. Olen nähnyt monia jääkiekkoseuroja, toimintatapoja, kulttuureita ja kokemusta on myös monelta eri alalta mm. lasten kanssa työskentelystä aina myyntiin ja markkinointiin. Pääsenkin kyseisessä tehtävässäni hyödyntämään oppejani Nurmijärveläisen jääkiekkokulttuurin puolesta, erittäin hyvissä puitteissa, sekä hyvän yhteisön ympyröimänä.
 

Yhteisöllisin terveisin,
Heikki Tiihonen

Nähdään hallilla!

Kevätkokous 4.6.2020

Kurra Hockey ry:n jäsenet kutsutaan kevätkokoukseen Klaukkalan Työväentalo Männikköön torstaina 4.6.2020 klo 18.00.

Alla on kokouksen kutsu ja asialista. Kokousmateriaali julkaistaan tällä sivulla viikolla 22.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta kokoukseen 2.6.2020 mennessä sähköpostitse kurra.hockey@gmail.com.

Ennakkoilmoittautuminen on tärkeä, jotta pystymme noudattamaan viranomaisten ohjeita kokoontumisrajoituksista ja turvaväleistä.

Muistathan myös, että äänioikeus syys- ja kevätkokouksissa on vain jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä. Jos olet jo yhdistyksen jäsen, tarkista MyClubista että jäsenmaksu on maksettu. Lisätieto jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä pääset lukemaan Seuran jäsenyys -sivustolta tästä linkistä: www.kurra.fi/seura/seuran-jasenyys

Materiaalit

Kokouskutsu

Asialista

Toimintasuunnitelma 2020-2021

Budjetti 2020-2021

STRATEGIA 2020-2024 (lähetty sähköpostitse 25.5.2020)

17.05.2020

Seuran hallituksen toukokuun terveiset

Poikkeusolojen edelleen Suomessa jatkuessa ns. normaaliin urheiluseuratoimintaan palaaminen tapahtuu seurassamme asteittain aktiivisesti viranomaisten ja Suomen Jääkiekkoliiton toimenpiteitä, ohjeita ja määräyksiä seuraten.

Suomen hallituksen 4.5.2020 tekemien päätösten ja suositusten mukaisesti toukokuussa harjoittelussa suositaan edelleen etävalmennusta ja omatoimista harjoittelua.

Kesäkuun alusta 1.6.2020 alkaen kokoontumisrajoitus nousee 50 henkilöön, mikä mahdollistaa myös seuran kevätkokouksen järjestämisen kesäkuun ensimmäiselle viikolle. Kutsu jäsenistölle lähetetään yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

Koronavirus on iskenyt myös rajusti monen urheiluseuran talouteen. Kurra Hockey ry on siitä onnellisessa asemassa, että Nurmijärven kunta ei peri käyttömaksuja seuralta sen jälkeiseltä ajalta kun seura on ilmoittanut toimintansa keskeytyneen toistaiseksi koronavirustilanteesta johtuen.

Seuran hallitus katsookin nyt luottavaisin mielin tulevaan ja aikaisempien kausien hyvä seurahallinto on luonut vahvan pohjan seuratoiminnalle.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on myöntänyt Kurra Hockey ry:lle seuratukea 15 000€ osa-aikaisen toiminnanjohtajan palkkaamiseen.

Haettavana olleeseen seuran toiminnanjohtajan tehtävään tuli hyviä hakemuksia ja niistä valikoitui toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön yhdistettyyn toimenkuvaan Heikki Tiihonen, joka on aloittanut tehtävässä 4. toukokuuta. Laajan pelaaja- ja valmennustaustan omaavalla Tiihosella on myös vankka kokemus niin myynti- ja markkinointialalta kuin myös henkilöstöjohtamisesta että lasten kanssa toimimisesta. Lisäksi hän on valmentanut luistelua Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa sekä toiminut Norjan suurimman jääkiekkoseuran alle 21-vuotiaiden päävalmentajana, sekä miesten pääsarjajoukkueen apuvalmentajana. Heikin terveiset jäsenistölle pääset lukemaan seuraavasta uutiskirjeestä.

Seura-ammattilaisen palkkaamisen myötä tavoitteena on suunnitelmallisen jäsenmäärän kasvattaminen sekä valmistella ja läpi viedä Tähtiseura-hanke. Toiminnanjohtajan palkkauksen yksi keskeisimmistä tavoitteista on myös kehittää seuraa kokonaisuutena tuoden toimintaan innovatiivisia ja uudenlaisia toimintamalleja sekä mahdollistaa tulevaisuudessa uusia palkkauksia. Hankkeen avulla tuetaan lisäksi yhteisöllisyyttä ja kannustetaan vanhempia mukaan seuratoimintaan.

Hakemuksen taustalla on seuran tekemä strategiatyö kausille 2020-2024, joka on juuri saatu valmiiksi. Seuran hallituksella ja toimihenkilöillä on tahtotila seuratoiminnan kehittämiseen ja uuden strategian visiona onkin olla Suomen esimerkillisin jääkiekon kasvattajaseura.

Seuratuesta pääset lukemaan lisää Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM:n) sivuilta tästä linkistä
https://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/liikunta-ja-urheiluseuroille-yhteensa-3-5-miljoonaa-euroa-seuratoiminnan-kehittamiseen

Puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään läheisistä huolta!

Kurra Hockey ry:n hallitus

Kurra Hockey ry:n tiedote 8.5.2020

Kurra Hockey ry:n joukkueiden tapahtumatoiminta on ollut seuran hallituksen päätöksellä toistaiseksi keskeytettynä 13.3.2020 lähtien koronavirus tilanteesta johtuen. Poikkeusolojen edelleen Suomessa jatkuessa ns. normaaliin urheiluseuratoimintaan palaaminen tapahtuu seurassamme asteittain aktiivisesti viranomaisten ja Suomen Jääkiekkoliiton toimenpiteitä, ohjeita ja määräyksiä seuraten.

Suomen hallituksen 4.5.2020 tekemien päätösten ja suositusten mukaisesti toukokuussa harjoittelussa suositaan edelleen etävalmennusta ja omatoimista harjoittelua. Lisäksi Suomen Jääkiekkoliitto on päivittänyt ohjeistuksen seuroille. Nurmijärven kunta tulee avaamaan ulkoliikuntapaikat 14.5.2020.

Suomen Jääkiekkoliiton päivitetty ohjeistus harjoittelusta korona-aikana (4.5.2020):

”Vaikka hallitus on ryhtynyt asteittain purkamaan rajoitustoimenpiteitä, ei koronavirusepidemia ole ohi. Seurojen ja joukkueiden tehtävänä onkin huolehtia, ettei toiminnassa mukana olevien valmentajien tai pelaajien ja muiden henkilöiden terveys vaarannu.

Harjoittelu on mahdollista seuraavin reunaehdoin:

Toukokuun ajan voimassa on edelleen kymmenen hengen kokoutumisrajoitus, mikä tarkoittaa, että ryhmäharjoittelua ei suositella aloitettavan ennen kesäkuun alkua. Ulkoharjoittelupaikat avataan kuitenkin 14.5. alkaen, mikä mahdollistaa toukokuun puolivälin jälkeen harjoittelun ulkona kokoontumisrajoitukset (10 henkeä) ja suojaetäisyydet (2m) huomioiden.

Lue tiedote kokonaisuudessaan sekä ohjeet valmentajille & joukkueille sekä pelaajille tästä linkistä: http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4860-paivitetty-ohjeistus-harjoitteluun-mukana-ohjeet-valmentajille-joukkueille-ja-pelaajille
 

Kurra Hockey ry

Kurra Hockey ry:n kevätkokous siirtyy koronaepidemiaan liittyvien kokoontumisrajoitusten vuoksi myöhempään ajankohtaan

Viranomaisten määräämistä rajoituksista johtuen seuran kevätkokous joudutaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Kurra Hockey ry:n säännöt eivät mahdollista etäkokouksen järjestämistä.

Alustavasti suunnitelmissa on järjestää kokous toukokuun lopussa, mikäli sen hetkiset rajoitukset sen sallivat. Virallinen aika ja paikka vahvistetaan Kurra Hockey ry:n sääntöjen mukaisesti lähetettävällä kokouskutsulla vähintään 10 päivää ennen kokousajankohtaa.

Kurra Hockey ry

Nurmijärvi tiedottaa valmiuslain vaikutuksista: jäähalli sulkeutuu tänään 17.3. toistaiseksi

‍Nurmijärven kunta noudattaa valtioneuvoston suosituksia ja sulkee mm. Klaukkalan jäähallin tänään tiistaina 17.3.2020.
Kaikki tästä hetkestä eteenpäin olevat jäävuorot on peruttu.

Varusteita voi hakea pois jäähallista vielä tiistaina 17.3. klo 22.00 asti ja keskiviikkona 18.3. klo 16.00 asti.

Tämän jälkeen jäähalliin ei enään pääse ennen kuin toisin ilmoitetaan.

Kurra Hockey ry

Kurra Hockey ry:n tiedote koronavirustilanteeseen liittyen 16.3.2020

Valtioneuvosto on tiedotustilaisuudessaan 16.3.2020 linjannut uusista rajoituksista.


Vaikutukset Kurra Hockey ry:n toimintaan

Jääharjoitukset ja muut joukkueen yhteiset kokoontumiset on päätetty keskeyttää 30.4.2020 asti.

Joukkueet aloittavat kauden 2019-2020 tilinpäätöksen valmistelun.

Turvataksemme seuran toimintojen jatkumisen normaalisti myös jatkossa, ei jo veloitettuja seuran toiminta- ja jäsenmaksuja kaudelta 2019-2020 hyvitetä toiminnan keskeytyksen ajalta. Joukkuekohtaiset maksut jokainen joukkue tarkastelee itsenäisesti ja näistä maksuista joukkueenjohtajat tiedottavat pelaajien huoltajia erikseen.

Nurmijärven kunnan kalliimpien liikuntatilojen tila-avustus kaudelle 2019-2020 jaetaan joukkueille alennettuna jäämaksuna elo-joulukuun jäänkäytön suhteeseen perustuen. Laskettu alennus vähennetään joukkueiden helmi- ja maaliskuun jäälaskuista.

Kurra Hockey ry peruu kauden päätösjuhlan huhtikuulta ja palkintojenjako siirretään myöhempään ajankohtaan.

Kurra Hockey ry:n hallitus kartoittaa eri vaihtoehtoja kevätkokouksen järjestämiselle ja niistä tiedotetaan jäsenistöä myöhemmin.


Omatoiminen harjoittelu

Nyt kun joukkueiden ja harrastusryhmien tapahtumat on keskeytetty, on meillä mahdollisuus kannustaa lapsia ja nuoria monipuoliseen omatoimiseen harjoitteluun.

Joukkueiden valmennus on saanut perheille jaettavaksi omatoimiharjoitteluun ja liikuntaan kannustavaa materiaalia.


Katse ensi kauteen

Vaikka seuran urheilutoiminta on keskeytettynä, ei Kurra silti lepää laakereillaan vaan työt seuratoiminnan eteen jatkuvat taustalla jatkuvasti.

Keskeytyksen aikana seuran johtokunta saattaa loppuun mm. kauden 2020-2024 strategian sekä laatii toimintasuunnitelman ja budjetin tulevalle kaudelle. Samalla seuran valmennuspuoli suunnittelee tulevan kauden toimintoja.

 

Puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään läheisistä huolta!

Kurra Hockey ry:n hallitus

Kurra Hockey ry:n tiedote 12.3.2020

Suomen Jääkiekkoliitto on tänään illalla tiedottanut päätöksestä pysäyttää kaikki liiton alaiset alueelliset ja valtakunnalliset sarjat.

Kurra Hockey ry:n hallitus on päättänyt keskeyttää kaikkien joukkueiden harjoitukset toistaiseksi lasten ja nuorten terveysriskien minimoimiseksi koronavirus epidemian kehittyessä Etelä-Suomessa.

Seuraamme epidemian kehitystä, valtio -ja kuntatason ohjeistuksia/suosituksia ja joukkueet pidetään ajan tasalla jatkon suhteen.

Kurra Hockey ry

Koronavirus lopettaa Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kauden – Myös alle 16- ja 17-vuotiaiden kotimaan maaottelut peruttu

Jääkiekkoliiton hallitus on tänään päättänyt, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Päätös astuu voimaan välittömästi. Tämä tarkoittaa, että jäljellä olevat pelit perutaan kaikilla sarjatasoilla. Päätöksen vaikutuksista kauden 2019–20 sijoituksiin ja kauden 2020–21 sarjapaikkoihin tiedotetaan kootusti kevään aikana.

Liiga ilmoittaa omalta osaltaan toimenpiteistä Liigaa koskien.

Sarjatoiminnan ohella koronaviruksella on vaikutuksia myös maajoukkuetoimintaan. Suomeen huhtikuuksi suunnitellut alle 17-vuotiaiden viiden maan turnaus Raumalla ja alle 16-vuotiaiden neljän maan turnaus Eurajoella perutaan.

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF perui aikaisemmin naisten MM-kisat mutta ei ole vielä antanut virallista ilmoitusta alle 18-vuotiaiden ja miesten MM-kisojen kohtalosta. Tshekki sen sijaan on ilmoittanut tänään, että huhtikuussa maajoukkuekalenterissa oleva Tshekin alle 20-vuotiaiden neljän maan turnaus on peruttu.

Päätökset A-maajoukkueen kevään MM-leirityksestä ja otteluista tehdään lähipäivinä yhdessä muiden Euro Hockey Tourin ja Euro Hockey Challenge -maiden kanssa.

Ohjeet seura- ja joukkuetoimintaan

Yleisohje on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata tarkasti ja noudattaa niin halleilla kuin niiden ulkopuolella.

Jääkiekkoliitto ei kuitenkaan näe estettä harjoittelulle niin kauan kuin esim. koulut pidetään auki. Tämä tarkoittaa, että seurat voivat päättää harrastustoiminnan jatkamisesta oman harkintansa mukaan, ellei viranomaisilta tule muita ohjeita. Pyydämme joukkueita huomioimaan, että valitsevassa tilanteessa päätös antaa alaikäisen lapsen jatkaa harrastamista kuuluu huoltajille ja lapselle itselleen, eikä lasta tule rangaista mahdollisista poissaoloista.

Mikäli jääharjoittelua jatketaan, suosittelemme joukkueita kiinnittämään korostetusti huomiota ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, erityisesti hyvään käsihygieniaan ja kaikkiin muihin toimiin, joilla mahdollisia pisara- ja kosketustartuntoja voidaan estää. Joukkueiden kannattaa joka tapauksessa harkita pelaajilleen ohjeistusta omatoimisesti toteutettavaan oheisharjoitteluun tulevien viikkojen ajalle.

Edellisten lisäksi Jääkiekkoliitto suosittaa harkitsemaan vakavasti ulkomaan turnausmatkojen perumista ja kotimaan turnaustapahtumien järjestämistä.

Kurra Hockey ry:n hallitus seuraa tilannetta ja tiedottaa asiasta lisää viimeistään huomenna 13.3.2020.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita voi seurata osoitteessa www.thl.fi.

U13-U18-ikäluokkien tukien haku 10.-27.3.2020

KEVÄÄN HAKU – IKÄLUOKAT U13-U18

Hakuaika: 10.-27.3.2020 (Hakemukset toimitettava Kurra Hockey ry:lle alla olevan ohjeen mukaisesti 23.3. mennessä)
Päätökset: kesäkuussa 2020
Maksu: 15.9.2020 mennessä

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti:
U13 & U14 (D-juniorit, synt. 2008/2007) - 700 €
U15 & U16 (C-juniorit, synt. 2006/2005) - 1000 €
U17 & U18 (B-juniorit, synt. 2004/2003) - 1300 €

Tuki maksetaan seuran tilille ja kohdistetaan kauden 2020-21 kausimaksuihin - tuen maksamisen edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista. Tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 1 000 000 euroa.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJAT)

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajalta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää huomiota pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.

HAKEMUSTEN TÄYTTÖ – NÄIN TUKIHAKU ETENEE

Tukihakemukset täytetään aina seuran toimesta, tukea hakevat perheet toimittavat seuran vastuuhenkilölle hakemukseen tarvittavat tiedot.

Hakemukset toimitetaan Kurrassa kurra.puheenjohtaja(at)gmail.com -sähköpostiosoitteeseen viimeistään maanantain 23.3.aikana, jotta seuralle jää aikaa täyttää hakukaavakkeet hakuajan puitteissa. Myöhässä tulevia hakemuksia ei ole mahdollista toimittaa eteenpäin, eikä niitä tulla käsittelemään Jääkiekkoliitossa.

Hakemuksessa tulee olla vastaukset seuraaviin kohtiin:

KEVÄÄN 2020 TUKIHAKU, IKÄLUOKAT U13-U18 Pelaajalta/perheiltä hakemuksessa kysyttävät asiat

Haettava tuki (Huom. Tukea haetaan aina pelaajan iän mukaan riippumatta missä ikäluokassa tämä pelaa. Tukea haetaan sen ikäluokan mukaan, mihin pelaaja kuuluu kaudella 2020-21.):

 • U14 & U13 (2007-2008 syntyneet) 700 euroa
 • U16 & U15 (2005-2006 syntyneet) 1 000 euroa
 • U18 & U17 (2003-2004 syntyneet) 1 300 euroa

Pelaajan nimi:

Pelaajan henkilötunnus (muodossa ppkkvvAxxxx):

Onko pelaaja aiemmin hakenut tukea?

 • On hakenut ja saanut
 • On hakenut muttei ole saanut
 • Ei ole hakenut

Pelaajan koulumenestys

 • Kiitettävä
 • Hyvä
 • Tyydyttävä

Tuleeko perheestä useampi hakemus? Kyllä/Ei

Talouden nettotulot / kk

 • Alle 2 000 €
 • 2 000 – 4 000 €
 • Yli 4 000 €

Perheen taustatiedot

 • Yksinhuoltajuus
 • Sairaus
 • Työttömyys tai vähintään toisen huoltajan pätkätyö tms. Jokin muu syy

Huoltajan perustelut (lyhyt perustelu huoltajalta siitä, miksi pelaajan/perheen tulisi saada tukea)

 

Tarvittaessa lisätietoja tuesta puheenjohtaja Tommi Mäkeläiseltä.

SJL tiedottaa - Infoa seuroille ja joukkueille

Koronaviruksen vaikutukset jääkiekon sarja- ja harrastustoimintaan

Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta ja liittohallitus kokoontuvat torstai-iltana ja linjaavat tällöin koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet liittyen jääkiekon sarja- ja harrastustoimintaan. Päätöksistä tiedotetaan myöhemmin torstai-iltana.

Ennen tätä Jääkiekkoliitto ei ota kantaa mahdollisiin otteluiden ja sarjojen perumiseen.

Ohje joukkueille ja seuroille on, että viranomaisten ohjeita tulee seurata ja noudattaa kaikessa toiminnassa. Päätökset harjoitusten järjestämisestä tehdään seurakohtaisesti. Lue aiemmin torstaina päivitetty ohje täältä.

27.01.2020

Kurra Hockey ry:n toiminta kehittyy - Haemme toiminnanjohtajaa

Ymmärrät hyvin junioriurheilun sekä jääkiekon pelikenttää ja toimit keskeisenä tekijänä uuden strategiamme toteutuksessa ja yhteisön sekä toiminnan kehittämisessä. Haluat rakentaa yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa Kurra Hockey ry:stä Suomen esimerkillisimmän jääkiekon kasvattajaseuran.

Tehtäviisi kuuluu yhdistyksen päivittäisen toiminnan pyörittäminen, seuratoiminnan kehittäminen sekä hallinnollisen organisoinnin kautta tapahtuva seuran ja sen joukkueiden toiminnan sujuvuuden varmistaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu seuran varainhankinnan vahvistaminen.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä käsitystä urheiluseura-, yhdistys- tai muusta vapaaehtoistoiminnasta. Lisäksi koet toiminnan kehittämisen itsellesi tärkeänä asiana. Työtehtävät edellyttävät mahdollisuuden työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin tilanteen niin vaatiessa. Viestinnälliset taidot ja hyvät suhteet alueen yrityksiin katsotaan eduksi. Ennen kaikkea olet kuitenkin ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Keski-Uudenmaan parhaimmat puitteet harrastaa; uudistettu jäähalli, kaksi kaukaloa ja muutenkin toimivat tilat sekä kattava seurayhteistyö antavat sinulle huippumahdollisuuden kehittää Nurmijärveläistä jääkiekkoa. Tarjoamme sinulle todellisen mahdollisuuden vaikuttaa perinteikkään, mutta vahvassa kehitysvaiheessa olevan seuran toimintaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Kurra Hockey ry:n hallituksen jäsen Sami Suominen, p. 045 6366 363, sami.suominen@pintodesign.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen sekä linkki videohakemukseen 14.2.2020 mennessä osoitteeseen kurra.hockey@gmail.com

18.01.2020

Kurran uutiskirje - Olosuhteet kaudelle 2020-2021

Lue uutiskirjeestä katsaus seuran olosuhteisiin kevätsarjojen käynnistyttyä.

Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä.

Erinomaista kevään sarjakautta toivottaen,
Tommi, Tommi L, Sami, Jenni, Kari, Ville, Tomi, Harri ja Mikko

05.12.2019

Kutsu Kurran syyskokoukseen

Hyvä Kurran jäsen,

Olet lämpimästi tervetullut Kurra Hockey ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 19.12.2019 klo 18.00 alkaen Klaukkalan jäähallin isoon kokoushuoneeseen. Alla kokouksen esityslista.

Kokouksessa käsitellään Kurra Hockey ry:n sääntömääräiset asiat. (10 §)

 1. Avataan kokous
 2. Valitaan kokoukselle a. Puheenjohtaja b. Sihteeri c. Kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d. Ääntenlaskijat
 3. Todetaan läsnä olevat, äänioikeutetut jäsenet
 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille
 7. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
 8. Päätetään kokous

Muissa asioissa käsitellään
- Toimintaperiaatteet

Muistathan myös, että äänioikeus syys- ja kevätkokouksissa on vain jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä. Jos olet jo yhdistyksen jäsen, tarkista MyClubista että jäsenmaksu on maksettu. Lisätieto jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä saat lähettämällä sähköpostia: kurra.hockey@gmail.com

Tervetuloa!
Kurra Hockey ry‍

22.07.2019

Kurralle haetaan talousvastaavaa / varainhoitajaa

Seuran talousvastaavamme Miia Murole on siirtymässä Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n toiminnanjohtajaksi. Seura kiittää Miiaa ansiokkaasta työstä seuramme hyväksi!

Hakusessa on nyt Miialle seuraaja. Haluatko toimia kehittyvässä seurassa rahavarojen ylivartijana? Tunnetko paloa laskujen, kuittien, tositteiden, kirjanpitovientien, budjetin, tilinpäätöksen yms. kanssa toimimiseen?

Seuran talousvastaavan tehtäviin kuuluu mm.
- Yhdyshenkilönä toimiminen tilitoimiston kirjanpitäjään ja palkanlaskijaan
- Joukkueenjohtajien ja joukkueiden rahastonhoitajien koulutus ja neuvonta
- Ostolaskujen käsittely
- Matka-, kulu- ja myyntilaskujen tekeminen
- Jäsenrekisterin ylläpito
- Avustaminen seuran budjetin laatimisessa
- Tilinpäätöksen laatiminen yhteistyössä tilitoimiston kirjanpitäjän kanssa

Jos olet luonteeltasi tarkka ja tunnollinen ja sinulta löytyy rakkautta lajiin, voit olla juuri etsimämme henkilö. Myös aikaisempi kokemus kirjanpidosta sekä myClub- ja Procountor -palveluista katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan ja saat siihen hyvän opastuksen nykyiseltä talousvastaavaltamme.
Tehtävään käytettävä työaika-arvio viikossa on n. 2-5 tuntia.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kyselee lisää

Miia Murole, puh. 043 211 3303, kurra.varainhoitaja(at)gmail.com tai
Pj Tommi Mäkeläinen, puh. 040 866 9383, kurra.puheenjohtaja(at)gmail.com

Kurra Hockey ry
Lepsämäntie 12
01800 Klaukkala
Y-tunnus: 1006244-0

11.06.2019

Ilmoittautuminen Kiekkokoulun kaudelle 2019-2020 on alkanut!

Kurran Leijona-kiekkokoulu starttaa Klaukkalan jäähallissa 15.9.2019 klo 10.

Kaudella 2019–2020 toiminta koostuu 60 min viikoittaisesta jääharjoituksesta sekä vuoroviikoin toteutettavasta seuran strategian mukaisesta monipuolisen liikunnan harjoituksesta.

Kiekkokoulun kausimaksu on syksyn osalta 100 euroa ja kevään osalta 100 euroa.
Hintaan sisältää uusille harrastajille Leijona-harjoituspaidan. 

Kiekkokoulussa voi käydä kokeilemassa kuukauden ajan maksutta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
www.kurra.fi/kiekkokoulu/

Tervetuloa Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen!

02.05.2019

Kurra 2011/2012 -ikäkausijoukkueen perustamiskokous

Kurra Hockey ry lanseeraa kaudelle 2019-2020 uuden Kurra-polun innostumisvaiheen ikäkausijoukkueen, joka tarjoaa (G1) 2012-syntyneille ja (F2) 2011-syntyneille lapsille liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa Klaukkalan jäähallin hyvissä puitteissa.

 Kurra 2011/2012-ikäkausijoukkueen perustamiskokous järjestetään maanantaina 13.5.2019 klo 18 Klaukkalan jäähallin isossa kokoustilassa. Alla kokouksen esityslista.

Lue lisää Innostumisvaiheen ikäkausijoukkueesta tästä
https://www.kurra.fi/site/assets/files/1168/kurrapolku_innostumisvaihe_pilottivuosi_2019-2020.pdf

Kurra 2011/2012 Perustamiskokous ESITYSLISTA

Aika: 13.5.2019 klo 18.00

Paikka: Klaukkalan jäähalli, iso kokoustila

1 Kokouksen avaus

2 Kokouksen järjestäytyminen. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta

3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4 Kurra Hockey ry:n edustajat kertovat toiminnasta

5 Kurra Hockey ry:n ikäryhmä 2011/2012 perustaminen (johtokunta vahvistaa)

6 Toimihenkilöiden valinta ja esittely

7 Pankkitilin avaaminen

8 Toiminnan aloittaminen

9 Muut asiat ja seuraava kokous

10 Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!
Kurra Hockey ry
 

08.05.2019

Kurran kevätkokous 22.5.2019

Hyvä Kurran jäsen,

Olet lämpimästi tervetullut Kurra Hockey ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 22.5.2019 klo 18.00 alkaen Klaukkalan jäähallin isoon kokoushuoneeseen. Alla kokouksen esityslista.

Muistathan myös, että äänioikeus syys- ja kevätkokouksissa on vain jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä. Jos olet jo yhdistyksen jäsen, tarkista MyClubista että jäsenmaksu on maksettu.
Lue lisää jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä: www.kurra.fi/seura/liity-jaseneksi

Tervetuloa!
Kurra Hockey ry

 

Kokouksessa käsitellään Kurra Hockey ry:n sääntömääräiset asiat. (10 §)

1. Valitaan kokoukselle
    a. Puheenjohtaja
    b. Sihteeri
    c. Kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
    d. Ääntenlaskijat

2. Todetaan läsnä olevat, äänioikeutetut jäsenet

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Päätetään mitkä urheilulajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimintakautena

5. Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä

6. Vahvistetaan liittymismaksun, jäsenmaksun ja kannattajajäsenmaksun suuruus

7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio

8. Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja joka toinen vuosi

9. Valitaan johtokunnan muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle

10. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja

11. Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin joissa seura on jäsenenä

12. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

13. Päätetään kokous

Muissa asioissa käsitellään Kurra Hockey ry:n päivitetyt toimintaperiaatteet.

03.05.2019

Kurra Hockey ry:n kauden päätösjuhla

Tiistaina 21.5.2019 juhlitaan kauden päätösjuhlaa Arkadian koululla osoitteessa Lepsämäntie 15. Juhla alkaa klo 18.00 ja jatkuu aina noin klo 20.00 saakka.

Kerrataan yhdessä kauden huippuhetket ja täytetään paikka oranssilla! 
Ohjelmassa mm. tervetuliaispuhe, palkintojenjaot sekä mehu- ja kahvitarjoilu.
Pelaajille pelipaidat päälle.

Tervetuloa viihtymään!

Kurra Hockey ry:n Johtokunta
Tommi M., Miia, Kari, Jenni, Harri, Tommi L., Minna ja Sami

15.08.2019

Ilmoittaudu mukaan

Kurra C -joukkue treenaa ja pelaa erinomaisissa olosuhteissa Klaukkalan jäähallilla.
- vakio treenivuorot pari kertaa viikko
- mv-jäät
- liikuntayläkoulun jäät
- oma kuivari

Mukaan otetaan uusia pelaajia, ota haaste vastaan ja tule mukaan jengiin!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Joukkueenjohtaja: Jarkko Turunen, jakke.turunen@saunalahti.fi
Vastuuvalmentaja: Toni Lindevall, ‭045 189 1101

31.03.2019

Kurra A -nuorten avoimet jäätapahtumat alkaa huhtikuussa!

Mukaan voi tulla koko huhtikuun, halukkaat ilmoittautukaa tapahtumiin!

Sarjataso: Suomi-sarjakarsinta (villikortti)
Harjoituskertoja viikossa: 2 + pelit

Kevään avoimet jäätapahtumat seuraavasti:

ti 2.4. klo 21.00-22.00 Klaukkala
to 4.4. klo 21.00-22.00 Klaukkala
la 6.4. klo 18.30-19.30 Klaukkala
ti 9.4. klo 21.00-22.00 Klaukkala 
to 11.4. klo 21.00-22.00 Klaukkala
la 13.4. klo 17.00 Klaukkala ”pelijää”

A-nuoret treenaa ja pelaa Klaukkalassa.

- vakio treenivuorot pari kertaa viikko
- mv-jäät
- lukion aamujäät
- oma kuivari

Ota haaste vastaan ja tule mukaan jengiin!

Yhteydenotot valmennuspäällikkö:
 kurra.valmennuspaallikko@gmail.com
+358415444444


Tervetuloa!

31.03.2019

Kurra B -nuorten avoimet jäätapahtumat alkaa huhtikuussa!

Mukaan voi tulla koko huhtikuun, halukkaat ilmoittautukaa tapahtumiin!
www.kurra.fi/joukkueet/b

Sarjataso: Suomi-sarjakarsinta (villikortti)

Harjoituskertoja viikossa: 3-4 + pelit

B-nuoret treenaa ja pelaa Klaukkalassa.

- vakio treenivuorot 3-4 kertaa viikko
- mv-jäät
- lukion aamujäät, liikuntayläkoulun jäät
- oma kuivari

Ota haaste vastaan ja tule mukaan jengiin!

Yhteydenotot vastuuvalmentaja:
 Tom Henriksson
+358400427778


Tervetuloa!

18.03.2019

Tukea jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin - Kevään 2019 tukihaku, ikäluokat D-B

Kauden 2019-20 B-, C- ja D-junioreiden perheillä on keväällä mahdollisuus hakea taloudellista tukea jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista. 

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: D/700 €, C/1100 € ja B/1300 €.

HAKEMUSTEN TÄYTTÖ – NÄIN TUKIHAKU ETENEE

Lähetä hakemus kurra.puheenjohtaja@gmail.com -osoitteeseen ke 3.4. klo 18 mennessä, jonka jälkeen seura täyttää lomakkeen Suomen Jääkiekkoilijat ry:n verkkosivuilla. Pelaajalta/perheiltä hakemuksessa kysyttäviin asioihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

Tuki maksetaan seuran tilille ja kohdistetaan kauden 2019–20 kausimaksuihin - tuen maksamisen edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista myös tulevalla kaudella. Kevään haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 1 000 000 euroa. 

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajilta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin. 

PÄÄTÖKSISTÄ TIEDOTTAMINEN

Päätökset tiedotetaan seuroille kesäkuun 2019 aikana ja maksu suoritetaan pelaajan seuran tilille 15.9.2019 mennessä.

Nuorempien ikäluokkien (E-ja F-juniorit) tukien haku tapahtuu syksyllä.

Kurra Hockey ry

06.02.2019

Oletko sinä joukkueesi Kunnioita Peliä -diplomin saaja?

Suomen Jääkiekkoliiton ja Helsingin Sanomien Kunnioita Peliä -ohjelma on suunniteltu, jotta suomalainen jääkiekko olisi reilumpaa kaikille sen osapuolille.

Kyse on pelaajien, valmentajien, tuomareiden, vanhempien ja muiden lajin parissa toimivien keskinäisestä kunnioittamisesta. Käyttäydytään hallilla, kuten sen ulkopuolella!

 • Pelitapahtuma on positiivinen kasvuympäristö, jossa on tilaa onnistumisille ja epäonnistumisille
 • Peli on entistä turvallisempaa
 • Valmentajat ja tuomarit saavat työrauhan
 • Pelaajat voivat keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen hyvillä mielin
 • Kolmen K:n periaate tiivistää jääkiekkovanhempien roolin - Kannusta, kuskaa & kustanna!

Miten Kunnioita Peliä -teema näkyy Kurra-junioreiden arjessa?

 1. Ennen peliä luetaan Kunnioita Peliä -kuulutus sekä lisäksi toimitsijoita rohkaistaan puuttumaan huonoon käytökseen kuulutuksilla myös kesken ottelutapahtuman. 
 2. G-D- ikäluokkien peleissä otetaan käyttöön jaettavaksi tarkoitetut kypärätarrat. Tarroilla palkitaan Kunnioita Peliä -pelaajia. Ne pelaajat, jotka ansaitsevat kauden aikana kypäräänsä kolme tai useamman tarran, huomioidaan erikseen kauden päätösjuhlassa toukokuussa.
 3. Kauden päätteeksi joukkueet jakavat Kunnioita Peliä -diplomin pelaajalle, joka käytöksellään osoittaa kunnioitusta pelaajia, valmentajia, tuomareita sekä muita lajin parissa toimivia kohtaan.

Lue lisää:
www.kunnioitapelia.fi

Kunnioitamme toisiamme - kaikki voittavat!

Kurra Hockey ry

07.01.2019

Tammikuun uutiskirje - Syyskauden kohokohdat ja askelmerkit kevääseen

Kausi on edennyt jo pitkälle ja kevätkausi kolkuttelee jo ovella!

Lue uutiskirjeestä syyskauden kohokohdat ja askelmerkit kevääseen.

Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä.

Erinomaista kevään sarjakautta toivottaen,
TommiM, TommiL, Miia, Jenni, Minna, Kari, Harri ja Sami 

05.12.2018

Olympia- ja A-maajoukkuerahaston junioriavustusten haku päättyy 17.12.2018

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympia- ja A-maajoukkuerahasto jakaa junioriavustuksia vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastukseen.

Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista keväällä 2019. Ikäluokat, joille avustusta myönnetään ovat F, E, D ja C.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kurra.puheenjohtaja@gmail.com -osoitteeseen su 16.12. klo 18 mennessä, jonka jälkeen seura täyttää lomakkeen Suomen Jääkiekkoilijat ry:n verkkosivuilla.

Hakemukset käsitellään joulukuun 2018-tammikuun 2019 aikana. Avustusten saajista pyritään ilmoittamaan Jääkiekkoliiton aluepäälliköille 21.1.2019 mennessä (aluepäälliköt informoivat edelleen seurojen vastuuhenkilöitä).

Avustusten kokonaismäärä on 80.000 € ja se jaetaan rahaston ohjausryhmän harkinnan mukaan – avustussummat vaihtelevat ikäluokittain. Avustusten jakamisessa ovat ensisijalla ne hakivat, jotka eivät ole saaneet avustusta Suomen Jääkiekkoliitosta tai Olympiarahastosta vuonna 2018.

Kurra Hockey ry

……………………………………………………………………………………………………….

OLYMPIA- JA A-MAAJOUKKUERAHASTO on Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön alaisuudessa toimiva rahasto, jonka hallinnointiin liittyvät toimet hoitaa Suomen Jääkiekkoilijat ry (Pelaajayhdistys).

Rahaston alkupääoma oli 250.000 euroa. Suomen miesten Olympia-joukkue sai summan sopimuksen mukaisesti bonuksena Suomen Jääkiekkoliitolta Torinon 2006 Olympialaisten hopeamitalista. Rahaston pääomaan on lisätty bonukset myös Vancouverin, Sotshin ja PyeongChangin olympialaisista sekä MM-kisojen bonukset Prahan ja Kööpenhaminan kisoista.

Pääomalahjoitukset yhteensä 872.000 €.

Tähän mennessä (marraskuu 2018) rahastosta on jaettu avustuksia yhteensä 491.973 €.

Rahaston toimintaa säätelee ohjesääntö. Ohjesäännön mukaisesti avustusten myöntämisestä päättää yllä mainittujen joukkueiden pelaajista muodostettu kuusihenkinen ohjausryhmä. Päätösten käytännön toimet hoidetaan Pelaajayhdistyksen toimistossa.

08.11.2018

Eteläisen alueen Pikku-Pohjola 1 tapahtuma

Klaukkalan jäähallilla järjestetään 10.-11.11.2018 04-ikäluokan Pikku-Pohjola 1 tapahtuma Kurra Hockey ry:n isännöimänä. Tapahtuma on osa Eteläisen alueen kartoitusjärjestelmää, jolla valitaan pelaajia helmi-maaliskuussa 2019 järjestettävälle Pohjola-leirille. Pohjola-leiri toimii kyseisen ikäluokan ensimmäisenä maajoukkue-ehdokkaiden valtakunnallisena kartoitustapahtumana.

Pikku-Pohjola 1 tapahtumaan on valittu Eteläisen alueen aluevalmentajien Sami Nuutisen ja Pyry Lukkarilan sekä maalivahtikouluttaja Janne Laineen johdolla yhteensä n. 140 Leijonapolun alkuvaiheessa olevaa pelaajaa.

Kurra C –joukkueesta kutsu Pikku-Pohjola –tapahtumaan kävi kenttäpelaaja Valtteri Elgille ja maalivahti Kasper Turuselle.

Lisäksi kutsun ovat saaneet seuraavat Kurra taustaiset pelaajat:  
Santeri Huovila (K-Vantaa), Veikka Karujärvi (Jokerit), Jere Puronlahti (K-Vantaa), Aleksi Skog (Jokerit), Samu Välimäki (K-Vantaa), Leevi Kangas (HIFK) sekä Atte Rauter (Jokerit).

Kurra onnittelee kasvattejaan ja toivottaa onnea ja menestystä!

Eteläisen alueen Pikku-Pohjola 1 2018 Kokoonpanot ja otteluohjelma tästä linkistä.

05.01.2019

Kurran syyskokous 17.1.2019

Hyvä Kurran jäsen,

Olet lämpimästi tervetullut Kurra Hockey ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 17.1.2019 klo 18.00 alkaen Klaukkalan jäähallin isoon kokoushuoneeseen. Alla kokouksen esityslista.

Muistathan myös, että äänioikeus syys- ja kevätkokouksissa on vain jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä. Jos olet jo yhdistyksen jäsen, tarkista MyClubista että jäsenmaksu on maksettu. Lisätieto jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä saat lähettämällä sähköpostia: kurra.varainhoitaja@gmail.com.

Kokouksessa käsitellään Kurra Hockey ry:n sääntömääräiset asiat. (10 §)

 1. Avataan kokous
 2. Valitaan kokoukselle
  a. Puheenjohtaja
  b. Sihteeri
  c. Kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
  d. Ääntenlaskijat
 3. Todetaan läsnä olevat, äänioikeutetut jäsenet
 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille
 7. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
 8. Päätetään kokous

Muissa asioissa käsitellään
- Toimintakartan tarkastelu
- Toimintaperiaatteiden päivitys
- Tukirahat ja avustukset

 

Tervetuloa!
Kurra Hockey ry

27.09.2018

Jääkiekkoliiton tuki harrastamisen kustannuksiin E- ja F-junioreille

Taloutensa kanssa kamppailevat E- ja F-junioreiden perheet voivat hakea Jääkiekkoliitolta tukea harrastamisen kustannuksiin. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kurra.puheenjohtaja@gmail.com -osoitteeseen to 11.10. klo 12 mennessä, jonka jälkeen seura koostaa hakemukset Jääkiekkoliitolle.

Tukihakemukset käsitellään loka-marraskuun aikana ja tieto tukipäätöksistä toimitetaan seurojen kautta hakijoille 17. marraskuuta mennessä. Itse tukien maksu tapahtuu joulukuun puoliväliin mennessä. Tuet maksetaan seuroille, jotka ohjaavat summan tukia saaneiden junioreiden kausimaksuihin.

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: E/300 € ja F/200 €. Syksyn haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 100 000 euroa. Tuki on pelaajakohtainen ja se kohdistetaan seurassa kauden 2017-18 kausimaksuihin.

Kriteerit tuen myöntämiselle - Pelaajat:
Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin!

1) Kumpi määrää maksettavan tuen summan, pelaajan ikä vai sarja, jossa hän pelaa?
Tuki määräytyy aina pelaajan iän mukaan riippumatta siitä, minkä ikäluokan sarjassa pelaaja pelaa.

2) Mihin tarkoituksiin saatua tukirahaa voi käyttää?
Tuet on tarkoitettu käytettäväksi vain ja ainoastaan kausimaksuihin. Tuki maksetaan ensin seuran tilille ja tämän jälkeen joukkue kohdistaa tuen pelaajan maksuihin seurassa sovitun käytännön mukaan.

3) Minne tuki maksetaan pelaajan vaihtaessa seuraa tukihaun aikana?
Mikäli asiasta ei erikseen ilmoiteta, maksetaan tuki aina hakemuksessa ilmoitetulle seuran tilille. Jos pelaaja vaihtaa seuraa, tulee seuran ilmoittaa aluepäällikön kautta muuttuneet maksutiedot ennen tukien maksamista. Tuki on aina pelaajakohtainen.

4) Tarve tuelle tuli vasta haun päätyttyä – voiko tukea hakea muina kuin ilmoitettuina aikoina?
Valitettavasti ei voi. Määriteltyjen hakuaikojen ulkopuolella tulleita hakemuksia ei käsitellä, tämä koskee myös myöhässä tulleita hakemuksia.

5) Keneltä voin kysyä lisää tukihausta?
Jokaisessa seurassa tulee olla vastuuhenkilö, joka auttaa pelaajia ja pelaajien vanhempia mahdollisten lisäkysymysten kanssa. Mikäli vastuuhenkilö ei osaa vastata perheiden kysymyksiin, selvittää hän vastaukset oman aluepäällikön kautta – perheet eivät siis asioi suoraan Jääkiekkoliiton kanssa.

6) Koska vanhemmat ikäluokat voivat hakea tukea?
D-, C- ja B-junioreiden tukihaku tapahtuu keväällä, päivämääristä tiedotetaan tarkemmin maaliskuun aikana.

Kurra Hockey ry

19.06.2018

Kesäkuun uutiskirje - Strategia jalkautuu mukaan arjen tekemisen tasolle

Lue uutiskirjeestä viimeisimmät uutiset ja kuulumiset ennen kesätauolle lähtöä.

Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä.

Kurra Hockey johtokunta toivottaa kaikille aurinkoista ja rentouttavaa kesää!
TommiM, TommiL, Miia, Jenni, Minna, Reeta, Kari, Harri ja Sami 

09.05.2018

Kurra Hockey ry:n kauden päätösjuhlaa vietettiin ti 8.5.2018

Kurra Hockey kiittää kaudesta 2017-2018! Kauden päättäjäisissä arvostettiin kauden aikana esimerkillisesti toimineita urheilijoita, toimihenkilöitä sekä seurayhteisön jäseniä.

Vuoden pelaaja: Veikka Karujärvi

Jani Nieminen -palkinto, Vuoden maalivahti: Senni Thynell

Vuoden tyttökiekkoilija: Ida Pasanen

Vuoden kehittyjä: Alisa Skog

Vuoden valmentaja: Antti Pudas

Vuoden Fair Play valmentaja: Jani Rouvali

Vuoden huoltaja: Petri Linden

Kurra Arvostaa: Valmentajat Sami Huovila ja Mikko Saavola, pitkäaikaisesta ja esimerkillisestä valmennustyöstä pelaajien ja joukkueiden eteen.

Kurra Arvostaa: huhtikuun seurayhteisön jäsen; Vili Hynynen 82v., pyyteettömästä kuljetuksesta ja kannustuksesta yli 40 vuoden aikana, kahden kiekko-sukupolven ajan.

Kurra Arvostaa: Harri Lepolahti, 12 vuoden työstä kiekkokoulun rehtorina

Kurra Arvostaa: Pasi Kaskinen, 19 vuoden seuratyöstä hallitustoiminnassa sekä jäänjaossa.

Suurin kiitos kaudesta kuuluu koko pelaajistollemme, sekä kaikille vanhemmille! Toivotamme oikein lämmintä ja monipuolista liikunnan suvea kaikille, nähdään hallilla jälleen elokuussa uusin kujein! Go Kurra!

Tunnelmia ja kuvia päätösjuhlasta pääset katsomaan Kurra Hockey ry:n Facebook-sivulta, tästä linkistä
https://www.facebook.com/pg/kurrajuniorit/photos/?tab=album&album_id=1776413869086035

01.12.2018

Ilmoittautuminen Kiekkokoulun kevätkaudelle 2019 on alkanut!

Ilmoittautuminen Kurran Leijona-kiekkokoulun ja Kurra 12 -kiekkokoulujoukkueen kevätkaudelle 2019 on alkanut.

Kiekkokoulu tarjoaa 4-8-vuotiaille tytöille ja pojille liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla.  
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
www.kurra.fi/kiekkokoulu/

Tervetuloa Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen!

25.05.2018

Toukokuun uutiskirje valmennuspäällikön terveisillä

Kurra Hockey jatkaa kehityksen tiellä! 
Lue toukokuun uutiskirjeestä viimeisimmät uutiset ja kuulumiset kevätkauden osalta sekä uuden valmennuspäällikön terveiset. 

Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä.

Kurra Hockey johtokunta 
TommiM, TommiL, Miia, Jenni, Minna, Reeta, Kari, Harri ja Sami 

25.04.2018

Kurran kehitys jatkuu uudella johtokunnan kokoonpanolla

Torstaina 19.4. pidettiin Kurra Hockey ry:n sääntömääräinen kevätkokous, jossa valittiin Kurralle puheenjohtaja ja johtokunta sekä hyväksyttiin budjetti ja toimintasuunnitelma kaudelle 2018-2019.

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin seurassa kaksi viimeistä kautta varapuheenjohtajana toiminut Tommi Mäkeläinen. Hän tuo seuratoimintojen kehittämiseen mittavaa kokemusta kansainvälisistä yrityksistä, muun muassa Walt Disneyn palveluksesta. Myös kahdenkymmenen vuoden kokemus useasta seurasta valmennuksen parista, sekä lajiliitto-tason tehtävistä, tuo sopivaa ymmärrystä jääkiekosta sekä urheilusta vahvistamaan Kurran kasvattajaseurakehityksen jatkumoa.

- Haluan ensiksi kiittää vilpittömästi edellisen hallituskauden puheenjohtajaa, Pasi Kaskista, erinomaisesta puheenjohtajuudesta, ja hänen kahdenkymmenen vuoden panostuksista Kurran eteen, kertoo uusi puheenjohtaja Tommi Mäkeläinen. On kunnia päästä täyttämään Pasin saappaita ja jatkaa seuran kehitystyötä osaavan ja tasavertaisen johtokuntamme kanssa. Kaudella 2018-2019 keskeisenä teemana on tavoitteellisesti jalkauttaa käytäntöön seuran strategiaa lapsi keskiössä teemalla. Ensimmäiset käytännön uudistukset nähdään elokuussa laaditun toimintasuunnitelman osalta. Johtokunnan toimenkuvat määritellään toukokuun aikana ja olemme valmiita ensi kauden toimintoihin heti kesäkuussa uuden hallituskauden alkaessa."

Lisäksi johtokuntaan valittiin kaksi jäsentä ja kaksi varajäsentä erovuoroisten tilalle. Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Sami Suominen, joka tuo mukanaan vahvaa osaamista yritysmaailmasta mm. brändi- ja seuramarkkinoinnista sekä yhteistyökumppanuuksista.

Kehittyvän seuratyön toimintaedellytysten mukaisesti, seuran johtokunta tulee arvioimaan ja kehittämään myös investointimahdollisuuksia, resurssien kasvatusmahdollisuuksia, palkkausmallien kustannusrakenteita ja toimenkuvien sisältöjä. Kaikille toimenkuville tullaan asettamaan seurantamittaristot, toimenkuvien tuottoarvojen ja tuotto-odotusten lisäämiseksi urheilijoitamme kohtaan syyskauden 2018 alkuun mennessä.

- Uusi johtokunta jatkaakin Kurran kehitystä reippaalla otteella seuran strategian 2017-2020, vision ja arvojen mukaisesti, jatkaa Mäkeläinen. Tulemme tiedottamaan yhteisöämme asioista uusin keinoin ja säännöllisin väliajoin viestintäsuunnitelman mukaisesti. Monia urheiluseuraan sopivia hyviä toimintoja on tulossa käytäntöihin ensi kauden aikana."

Lajien välistä yhteistyötä ja uudistettu toimintakartta

Seura kannustaa joukkueita ja pelaajia liikunnalliseen monipuolisuuteen.  Uusi johtokunta ja sen nimeämät toimihenkilöt rakentavat uudistettua toimintakarttaa jäätoimintojen tehostamiseksi.

- Tämän toimintakartan tavoitteena on jatkaa läpinäkyvyyden edistämistä, sekä seuran valmennuslinjan yhtenäistämistä. Toimintakarttaan tullaan sisällyttämään kokonaisjäänjako, monipuolisen liikunnan tarjonnat, luisteluvalmennus, taitojäät, joukkueiden kotipelijäät, sekä mahdolliset pienpelijäät, kertoo seuran Junioripäällikkö ja johtokunnan jäsen Kari Lehikoinen.

Lisäksi kukin joukkue laatii toimintasuunnitelman sekä taloussuunnitelman, jotka seuran johtokunta vahvistaa. Joukkueiden tehtävänä on tarjota junioreille toimintaa, jonka keskeisenä osana on "me"-henki sekä pelaajien yksilöllinen huomioiminen joukkueen osana.  
- Yksilöllisellä huomioimisella pyritään varmistamaan pelaajien kehittyminen nyt ja tulevaisuudessa pelaajan taitotasosta riippumatta, summaa Lehikoinen.

Seura on mukana myös kaudella 2018-2019 Nurmijärven Liikunta Sankarit -projektihankkeessa sekä Nurmijärven kunnan iltapäiväliikunnan edistämishankkeessa. Projektihankkeet toteutetaan yhteistyössä eri seurojen ja Nurmijärven kunnan kanssa. Lisäksi seura vastaa Arkadian lukion aamujäiden vetämisestä.

Uusi toimintasuunnitelma

Kurra Hockey ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2018-2019 on lisätty seuran nettisivujen materiaalipankkiin ja pääset lukemaan sen tästä linkistä
Kurra Hockey ry Toimintasuunnitelma_2018-2019


Toukokuun askelmerkit

 • Kauden päätösjuhla ti 8.5.
  Uusi johtokunta toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Kurra Hockey ry:n kauden päätösjuhlaan, jota juhlitaan tiistaina 8.5. Arkadian koululla klo 18 alkaen.
  Kerrataan yhdessä kauden huippuhetket ja täytetään paikka oranssilla!
  Ohjelmassa mm. tervetuliaispuhe, palkintojenjaot sekä mehu- ja kahvitarjoilu.
 • Valmentajapalaveri ma 14.5.
 • Jojo-kokous ti 15.5.


Kurra Hockey ry:n Johtokunta
Tommi M., Miia, Kari, Jenni, Harri, Tommi L., Reeta, Minna ja Sami

16.04.2018

Kaksi Kurra-kasvattia tyttöjen European Cupissa Vierumäellä 16. - 20.4.2018

Tyttöjen kansainvälinen turnaus pelataan kymmenen joukkueen voimin Vierumäellä 16.-20.4.2018. Kansainvälistä väriä Vierumäelle tuovat alle 16-vuotiaiden tyttöjen ryhmät Itävallasta, Japanista, Norjasta, Saksasta, Sveitsistä, Tshekeistä, Unkarista, ja Venäjältä. Suomi on turnauksessa mukana kahdella joukkueella, alle 16-vuotiaiden tyttöjen ryhmällä ja alle 18-vuotiaiden tyttöjen haastajaryhmällä.

Turnauksessa pelaa kaksi Kurra-kasvattia:
16-vuotiaissa Ida Pasanen ja 18-vuotiaissa Nenna Mehtonen.

Lue lisää ja tuloksia löydät tästä likistä

16.04.2018

* KURRA ARVOSTAA *

Äänestä huhtikuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon saajaa! 

Lähetä ehdokkaasi näppärästi "Kuukauden kurralainen" -lomakkeella.

Yhteisöllisyyden ja vapaaehtoistyön merkitys on valtava erityisesti pienessä seurassa. Kurra haluaa seurana osoittaa, että arvostaa jokaista, joka omalla panoksellaan edistää lasten ja nuorten hyvää harrastusta.

Kurra aloiti tammikuussa 2018 ”Kurra arvostaa” -kampanjan, jossa kuukausittain palkitaan kuukauden kurralainen. Palkinnon saaja voi olla kuka tahansa yhteisön äänestämä Kurra-perheen jäsen, äiti, iskä, sisko, veli, mummo, huoltaja, valmentaja jne. 

Huhtikuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon saajaa on mahdollisuus äänestää 4.5.2018 asti.
Palkinnon saajan nimi julkaistaa seuran Facebook-sivuilla sekä nettisivuilla:
www.kurra.fi/seura/kurra-arvostaa

#kurra #kurraarvostaa #yhteisöllisyys #kiitos

09.04.2018

Kurran kevätkokous

Hyvä Kurran jäsen,

Olet lämpimästi tervetullut Kurra Hockey ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen torstaina 19.4.2018 klo 18.00 alkaen Klaukkalan jäähallin isoon kokoushuoneeseen. Alla kokouksen esityslista.

Jotta osaamme varautua riittävään määrään tarjoilua, pyydämme sinua ilmoittautumaan 17.4. mennessä: kurra.hockey@gmail.com.

Muistathan myös, että äänioikeus syys- ja kevätkokouksissa on vain jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä. Jos olet jo yhdistyksen jäsen, tarkista MyClubista että jäsenmaksu on maksettu. Lisätieto jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä saat lähettämällä sähköpostia: kurra.varainhoitaja@gmail.com.

Tervetuloa!
Kurra Hockey ry

 

Kokouksessa käsitellään Kurra Hockey ry:n sääntömääräiset asiat. (10 §)

1. Valitaan kokoukselle
    a. Puheenjohtaja
    b. Sihteeri
    c. Kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
    d. Ääntenlaskijat

2. Todetaan läsnä olevat, äänioikeutetut jäsenet

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Päätetään mitkä urheilulajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimintakautena

5. Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä

6. Vahvistetaan liittymismaksun, jäsenmaksun ja kannattajajäsenmaksun suuruus

7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio

8. Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja joka toinen vuosi

9. Valitaan johtokunnan muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle

10. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja

11. Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin joissa seura on jäsenenä

12. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

13. Päätetään kokous

 

20.03.2018

* KURRA ARVOSTAA *

Äänestä maaliskuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon saajaa! 

Lähetä ehdokkaasi näppärästi "Kuukauden kurralainen" -lomakkeella.

Yhteisöllisyyden ja vapaaehtoistyön merkitys on valtava erityisesti pienessä seurassa. Kurra haluaa seurana osoittaa, että arvostaa jokaista, joka omalla panoksellaan edistää lasten ja nuorten hyvää harrastusta.

Kurra aloiti tammikuussa 2018 ”Kurra arvostaa” -kampanjan, jossa kuukausittain palkitaan kuukauden kurralainen. Palkinnon saaja voi olla kuka tahansa yhteisön äänestämä Kurra-perheen jäsen, äiti, iskä, sisko, veli, mummo, huoltaja, valmentaja jne. 

Maaliskuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon saajaa on mahdollisuus äänestää 4.4.2018 asti.
Palkinnon saajan nimi julkaistaa seuran Facebook-sivuilla sekä nettisivuilla:
www.kurra.fi/seura/kurra-arvostaa

#kurra #kurraarvostaa #yhteisöllisyys #kiitos

19.03.2018

KURRA C kaudella 2018-2019

Kurra C muodostuu kaudella 2018-2019 sekä 2003 että 2004 syntyneistä pelaajista.

Kurra C:n joukkue lähtee Suomi-sarjan karsintaan ja Kurra C2 joukkue osallistuu mahdollisimman tasokkaaseen sarjaan. Pyrkimyksenä AAA sarjataso, mutta myös AA sarjataso on vaihtoehto. Tilanne arvioidaan valmennuksen ja valmennuspäällikön toimesta kun pelaajarinki on kasassa.

Molemmissa C joukkueissa pyritään mahdollisimman hyvään kilpailulliseen menestykseen kilpakiekon periaatteilla. Kaikille halukkaille kuitenkin pyritään pelipaikka takaamaan. Joukkueella tulee olemaan 4-5 tapahtumaa viikossa, jossa määrässä on pelit mukana.

Joukkue harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa, jossa nykyaikaiset mahdollisuudet myös oheisharjoitteluun.

Valmentajina toimii Tom Henriksson, Toni Kleemola ja Matias Kajastie.

Kaikki halukkaat pelaajat ovat tervetulleita Kurra C:n ja C2:n harjoituksiin viikolta 13 (tiistaina 27.3. ensimmäinen) alkaen. Harjoituksiin osallistuminen on paras tapa tutustua Kurran toimintaan. Ilmoita halustasi tulla paikalle valmentajalle.

Yhteystiedot:
Tom Henrikson, vastuuvalmentaja, 0400 427778
Toni Kleemola, valmentaja, 0400 458855

12.03.2018

Tervetuloa Kurra B:n info-iltaan

Kurra B järjestää infon pelaajille ja vanhemmille kaudesta 2018-19.

Päivä: keskiviikko 21.3.2018, klo 18:30

Paikka: Klaukkalan jäähalli, iso neuvottelutila

Paikalla:

 • Kurran puheenjohtaja, Pasi Kaskinen
 • Kurran valmennuspäällikkö, Arto Heikkinen
 • Tulevan joukkueen valmentaja, Jyri Hämäläinen

Tervetuloa paikalle!

22.02.2018

* KURRA ARVOSTAA *

Äänestä helmikuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon saajaa! 

Lähetä ehdokkaasi näppärästi "Kuukauden kurralainen" -lomakkeella.

Yhteisöllisyyden ja vapaaehtoistyön merkitys on valtava erityisesti pienessä seurassa. Kurra haluaa seurana osoittaa, että arvostaa jokaista, joka omalla panoksellaan edistää lasten ja nuorten hyvää harrastusta.

Kurra aloiti tammikuussa 2018 ”Kurra arvostaa” -kampanjan, jossa kuukausittain palkitaan kuukauden kurralainen. Palkinnon saaja voi olla kuka tahansa yhteisön äänestämä Kurra-perheen jäsen, äiti, iskä, sisko, veli, mummo, huoltaja, valmentaja jne. 

Helmikuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon saajaa on mahdollisuus äänestää 4.3.2018 asti.
Palkinnon saajan nimi julkaistaa seuran Facebook-sivuilla sekä nettisivuilla:
www.kurra.fi/seura/kurra-arvostaa

#kurra #kurraarvostaa #yhteisöllisyys #kiitos

11.02.2018

Kurra G-2011 ikäkausijoukkueen perustaminen

Kurra Hockey ry järjestää sunnuntaina 25.2.2018 klo 11 vuonna 2011 syntyneiden ikäkausijoukkueen perustamiskokouksen. Paikkana Klaukkalan jäähallin iso kokoustila. Kokous on avoin kaikille.

Joukkueseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä junioripäällikkö Kari Lehikoinen
klehikoinen(at)gmail.com tai 044 468 5237

 

Alla kokouksen esityslista.

 

Kurra 2011 Perustamiskokous                ESITYSLISTA

Aika: 25.2.2018 klo 11.00

Paikka: Klaukkalan jäähalli

1        Kokouksen avaus

2        Kokouksen järjestäytyminen.  Puheenjohtajan ja sihteerin valinta

3        Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4        Kurra Hockey ry:n edustajat kertovat toiminnasta

5        Kurra Hockey ry:n ikäryhmä 2011 perustaminen (johtokunta vahvistaa)

6       Toimihenkilöiden valinta ja esittely

7        Pankkitilin avaaminen

8        Toiminnan aloittaminen

9        Muut asiat ja seuraava kokous

10      Kokouksen päättäminen

 

Tervetuloa!

Kurra Hockey ry

16.01.2018

KURRA ETSII VASTUUVALMENTAJAA C-JOUKKUEESEEN KAUDELLE 2018-2019

Vastuuvalmentaja Kurra C-joukkueeseen on valittu. Kurra kiittää kaikkia hakijoita.


Haemme Kurran C- juniorien toimintaan sitoutuvaa valmentajaa täydentämään joukkueen valmennustiimiä. Olet ennen kaikkea joukkuepelaaja ja haluat kehittää kaikkia pelaajia suunnitelmallisesti. 

Joukkue koostuu innokkaista ja eteenpäin pyrkivistä pelaajista, joilla on halua kokeilla rajojaan urheilijoina ja jääkiekkoilijoina. Siihen seura antaa hyvät mahdollisuudet mm. ostopalveluina toteuttavina oheisharjoitteluina. 

Meillä sinun on hyvä ottaa seuraava askel valmentajaurallasi ja lisätä merkittävästi ammattitaitoasi valmentajana. Kurra tarjoaa Keski-Uudenmaan parhaat puitteet harjoitella laadukkaassa ja innostavassa yhteisössä. 

Kuulumme osana Jokerien yhteistyöseura organisaatiota, joka takaa Kurran valmentajille laadukkaan ja hyvin koordinoidun koulutusportaalin sekä hyvät mahdollisuudet tehdä yhteistyötä eri yhteistyöseurojen kanssa. 

Hae mukaan loistavaan porukkaan! 

Lisätietoja valmennuspäälliköltä
kurra.valmennuspaallikko(at)gmail.com

Arto Heikkinen
Kurra Hockey ry 
puh. 040 759 4900

13.01.2018

* KURRA ARVOSTAA *

Äänestä tammikuun KURRA ARVOSTAA -palkinnon saajaa! 

Lähetä ehdokkaasi näppärästi "Kuukauden kurralainen" -lomakkeella.

Yhteisöllisyyden ja vapaaehtoistyön merkitys on valtava erityisesti pienessä seurassa. Kurra haluaa seurana osoittaa, että arvostaa jokaista, joka omalla panoksellaan edistää lasten ja nuorten hyvää harrastusta.

Kurra aloittaa ”Kurra arvostaa” -kampanjan, jossa kuukausittain palkitaan kuukauden kurralainen. Palkinnon saaja voi olla kuka tahansa yhteisön äänestämä Kurra-perheen jäsen, äiti, iskä, sisko, veli, mummo, huoltaja, valmentaja jne. 

KURRA ARVOSTAA -palkinnon saaja julkaistaa seuran Facebook-sivuilla sekä nettisivuilla:
www.kurra.fi/seura/kurra-arvostaa

#kurra #kurraarvostaa #yhteisöllisyys #kiitos

 

05.01.2018

Kurran Leijona-kiekkokoulun kevätkausi starttaa käyntiin sunnuntaina 7.1.2018 klo 10.00

Tule mukaan Kurran uudistettuun kiekkokouluun !

Kaudella 2017–2018 toiminta koostuu 60 min viikoittaisesta jääharjoituksesta sekä vuoroviikoin toteutettavasta seuran uuden strategian mukaisesta monipuolisen liikunnan harjoituksesta.

Kiekkokoulun kausimaksu on syksyn osalta 100 euroa ja kevään osalta 100 euroa.
Hintaan sisältyy uusille harrastajille Leijona-harjoituspaita. 

Kiekkokoulussa voi käydä kokeilemassa kuukauden ajan maksutta.

Lue lisää Kurran Leijona-kiekkokoulusta tästä linkistä

www.kurra.fi/kiekkokoulu

23.11.2017

Kurran syyskokous

Kurra Hockey ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 11.12.2017 klo 18:00. Paikkana Klaukkalan jäähallin iso kokoustila.

Kokouksessa käsitellään Kurra Hockey ry:n sääntömääräiset asiat. (10 §)

 1. Avataan kokous
 2. Valitaan kokoukselle a. Puheenjohtaja b. Sihteeri c. Kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d. Ääntenlaskijat
 3. Todetaan läsnä olevat, äänioikeutetut jäsenet
 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille
 7. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
 8. Päätetään kokous

 

Tervetuloa!
Kurra Hockey ry

05.11.2017

Eteläisen alueen Pikku-Pohjola 1 tapahtuma

Klaukkalan jäähallilla järjestetään 11.-12.11.2017 03-ikäluokan Pikku-Pohjola 1 tapahtuma Kurra Hockey ry:n isännöimänä. Tapahtuma on osa Eteläisen alueen kartoitusjärjestelmää, jolla valitaan pelaajia maaliskuussa 2018 järjestettävälle Pohjola-leirille. Pohjola-leiri toimii kyseisen ikäluokan ensimmäisenä maajoukkue-ehdokkaiden valtakunnallisena kartoitustapahtumana.

Pikku-Pohjola 1 tapahtumaan on valittu Eteläisen alueen aluevalmentajien Sami Nuutisen ja Pyry Lukkarilan sekä maalivahtikouluttaja Janne Laineen johdolla yhteensä n. 140 Leijonapolun alkuvaiheessa olevaa pelaajaa.

Kurra C –joukkueesta kutsu Pikku-Pohjola –tapahtumaan kävi hyökkääjä Oliver Hirvoselle. Valmentajaksi tapahtumaan on valittu Kurra D1- joukkueen valmentaja Sami Huovila.

Lisäksi kutsun ovat saaneet seuraavat Kurra taustaiset pelaajat: maalivahdit Oskari Hokka ja Mikael Wilkman, puolustajat Jesse Pietilä, Elias Liimatainen ja Eemeli Roivainen sekä hyökkääjät Severi Lehdonmäki ja Ville Rosenström.

Kurra onnittelee kasvattejaan ja toivottaa onnea ja menestystä!

Katso lista valituista pelaajista Suomen Jääkiekkoliiton sivuilta tästä linkistä

27.09.2017

Uutiskirje nro 4 julkaistu

Tässä kauden ensimmäinen KURRA uutiskirje luettavaksesi.

Uutiskirje seuralaisille nro 4 - syyskuu 2017

Mukavia lukuhetkiä ja tsemppiä kauteen!

Kurra Hockey ry Hallitus
Pasi, Tommi M., Miia, Kari, Jenni, Harri, Tommi L., Reeta ja Minna

13.08.2017

Leijona-kiekkokoulu alkaa 17.9.2017 klo 10:00

Tule mukaan Kurran uudistettuun kiekkokouluun !

Kaudella 2017–2018 toiminta koostuu 60 min viikoittaisesta jääharjoituksesta sekä vuoroviikoin toteutettavasta seuran uuden strategian mukaisesta monipuolisen liikunnan harjoituksesta.

Kiekkokoulun kausimaksu on syksyn osalta 100 euroa ja kevään osalta 100 euroa.
Hintaan sisältyy uusille harrastajille Leijona-harjoituspaita. 

Kiekkokoulussa voi käydä kokeilemassa kuukauden ajan maksutta.

Lue lisää Kurran Leijona-kiekkokoulusta tästä linkistä

www.kurra.fi/kiekkokoulu

10.05.2017

OKM on myöntänyt Kurra Hockey ry:lle seuratukea

OKM on myöntänyt Kurra Hockey ry:lle seuratukea 13 000€ monipuolisen ja innostavan harrastuskulttuurin kehittämiseen.

Hankkeen tavoitteena on saada lisää lapsia innostumaan ja nauttimaan liikunnan riemusta luomalla innostava ja monipuoliseen harjoitteluun perustuva toimintaympäristö.

Hankkeen avulla tuetaan lisäksi yhteisöllisyyttä ja kannustetaan vanhempia mukaan seuratoimintaan.

Hankkeen taustalla on Kurra Hockey ry:n uunituore strategia 2017-2020. Seuratuen avulla seura pääsee viemään strategian tavoitteita eteenpäin. Strategian painopistealue: Innostava 
valmennuskulttuuri ja erityisesti sen osa-alueet valmennusosaaminen, monipuolisuus ja kiekkokoulun kehittäminen nousevat hankkeessa keskiöön.

Lue lisää seuratuesta Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM:n) sivuilta tästä linkistä
http://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/seuratukena-4-miljoonaa-lasten-ja-nuorten-liikunnan-harrastusmahdollisuuksien-edistamiseen

09.05.2017

Kurra Hockey ry:n ensimmäinen strategia on julkaistu!

Strategia 2017-2020

Kurra Hockey ry haluaa olla lasta ja nuorta liikunnallisesti monipuolisuuteen kannustava urheiluseura, tuottaen elämyksiä laadukkaasti toimivassa ja innostavassa yhteisössä.

Strategia ohjaa seuraa matkalla toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Kurra Hockey ry:n strategia koostuu visiosta, seuran toimintaa ohjaavista arvoista sekä
neljästä painopistealueesta, jotka ovat yhteinen Kurra, innostava valmennuskulttuuri, elämyksiä luova yhteisö sekä laadukas Kurra-ilme.

Strategiaan pääset tutustumaan tästä linkistä

KURRA HOCKEY RY Strategia 2017-2020
”Juniorijääkiekkoa laadukkaasti ja monipuolisesti innostavassa yhteisössä”

Kurra kevätkokous

Kurra Hockey ry sääntömääräinen kevätkokous to 18.5.2017

Kurra Hockey ry sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 18.5.2017 klo 18:00. Paikkana Klaukkalan jäähalli iso kokoustila.

Kokouksessa käsitellään Kurra Hockey ry:n sääntömääräiset asiat. (10 §)

1. Valitaan kokoukselle

a. Puheenjohtaja

b. Sihteeri

c. Kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

d. Ääntenlaskijat

2. Todetaan läsnä olevat, äänioikeutetut jäsenet

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Päätetään mitkä urheilulajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimintakautena

5. Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä

6. Vahvistetaan liittymismaksun, jäsenmaksun ja kannattajajäsenmaksun suuruus

7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio

8. Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja joka toinen vuosi

9. Valitaan johtokunnan muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle

10. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja

11. Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin joissa seura on jäsenenä

12. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

13. Päätetään kokous 

Muissa asioissa käsitellään Kurra Hockey ry:n Opetusministeriöltä saama hanketuki lasten monipuolisen liikunnan lisäämiseksi. Tuki mahdollistaa mm. "junioripäällikön" palkkaamisen.

Kurra hallitus

06.04.2017

Kurra Hockey ry:n kauden päätösjuhla ti 25.4.2017

Kurran kauden päättäjäiset vietettiin Arkadian koululla tiistaina 25.4.2017 klo 18.00 alkaen. 

Sali täyttyi oranssista, ja tapahtumassa muistettiin kauden aikana ansioituneita joukkueita, urheilijoita sekä toimihenkilöitä.

Kurra Hockey kiittää kaikkia seuran upeita urheilijoita, vanhempia, joukkueiden toimihenkilöitä sekä yhteistyökumppaneita erinomaisesta kaudesta 2016-2017!

Hanskat kattoon Kurra!

Tunnelmia ja kuvia päätösjuhlasta pääset katsomaan Kurra Hockey ry:n Facebooksista, tästä linkistä
https://www.facebook.com/kurrajuniorit/posts/1393350570725702