Keusoten koronasuosituksia ja rajoituksia päivitetty 16.12

Uudenmaan alueen koronavirusepidemian leviämisvaiheen hillitsemiseksi Keusote on antanut ohjeet koronasuositusten ja rajoitusten tiukentamisesta Keusoten alueella.

Alueemme koronatartuntojen ilmaantuvuus on tällä hetkellä 78 / 100 000 / 14 päivää. Nykyisin todetuista koronavirustartunnoista jopa puolet tartunnoista ei ole jäljitettävissä, jonka vuoksi rajoituksia tulee kohdentaa laajasti eri tilanteisiin, joissa ihmiset kokoontuvat yhteen.

Suositusten ja rajoitusten jatkosta viestitään 31.12.20, ja aina tarvittaessa, kun tilanne muuttuu.

 

Harrastustoiminta

Kaikki organisoitu harrastustoiminta (mukaan lukien taiteen perusopetus) keskeytetään sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkona.

Kaikki yli 20-vuotiaiden harrastusvuorot ulkokentiltä perutaan. Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu ulkona jo aiemmin myönnetyillä vuoroilla. Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei järjestetä. Uusia vuoroja ei myönnetä.  

Ulkokentät ovat lasten ja nuorten harrastustoiminnan ulkopuolella kuntalaisten käytössä. Valvontaa kentillä pyritään lisäämään. Pukukopit ja huoltorakennukset pidetään suljettuina.

Koululiikunta toteutetaan ulkona ja koulun tiloissa, ei muissa liikuntatiloissa.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille yhteistyössä pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian kanssa.

Keusote suosittelee yksityisten toimijoiden noudattavan samoja rajoituksia.

Rajoitukset ovat voimassa 28.11. – 10.1.2021.

Koko Keusoten tiedote luettavissa alla olevasta linkistä:

https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/keusoten-koronasuosituksia-ja-rajoituksia-paivitetty/

 

Kurra Hockey ry