Kurra Hockey ry:n tiedote 21.09.2020

Pelaajaliikenne eri ikäluokkien välillä
Toistaiseksi ikäluokkien ja joukkueiden välinen pelaajaliikenne on rajoitettu.
Jokainen ikäluokka ja joukkue toimii omana yksikkönään harjoitus- ja pelitoiminnassa. Pelaajalainoja esimerkiksi nuoremmasta tai vanhemmasta ikäluokasta ei oteta tapahtumiin. Ikäluokan sisällä tapahtuva luontainen pelaajaliikenne pelijoukkueiden välillä on sallittua (myös U8-U10).

Joukkueenjohtajat velvoitetaan toimimaan joukkueen koronavastuuhenkilöinä ja ilmoittamaan Puheenjohtajalle ja Toiminnanjohtajalle joukkueen sisällä tapahtuvasta tartunnasta (henkilösuojaa noudattamalla). Valmentajien on oltava selvillä kaikkien tapahtumien osallistujista.

Mikäli pelitapahtumaa ei saada järjestettyä oman joukkueen pelaajilla, mahdolliset pelaajasiirrot hoidetaan valmennuspäällikön kanssa.

Maalivahtijäät ja seuran iltapäiväjäät
Iltapäivä – ja maalivahtijäät ovat toistaiseksi tauolla. Molemmat tapahtumat tulevat jatkumaan heti, kun tilanne sen sallii.

Lukion aamujäätoiminta
Toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti, toiminnasta vastaa Nurmijärven Kunta.

Oheisharjoittelu sisätiloissa
Kuntosalin käyttöä rajoitetaan, käyttö jatkuu tilanteen sen salliessa. Juoksusuoralla vain yksi joukkue kerrallaan. Suositaan ulkona tehtäviä oheisia.

Henkilöiden asiointi jäähalleilla
Kurra Hockey ry on päättänyt ettei peleissä ja harjoituksissa ole vanhempia jäähallin sisätiloissa (pl. toimihenkilöt), näin turvaamme yhdessä lapsien ja nuorien turvallisen harrastamisen. Toivomme myös vierasjoukkueiden kunnioittavan päätöstämme. Joukkueenjohtajien on hyvä tiedottaa vastustajaa hyvissä ajoin ennen ottelua kyseisestä säännöstä. Kiekkokoulussa maksimissaan yksi vanhemmista paikalla, saman vanhemman läsnäoloa suositellaan.

Toimihenkilöillä ja toimitsijoilla sekä kiekkokoulun vanhemmalla on oltava kasvomaski hallissa ollessaan. Joukkue tarjoaa maskin toimitsijoille.

Vain terveenä hallille
Muistetaan voimassa olevat ohjeistukset. 1. Vain terveenä hallille & ihmisten ilmoille.
2. Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. 3. Yskitään ja aivastetaan oikein.
Kun jokainen tulee hallille vain terveenä ja noudattaa yllä olevaa perusoheistusta hyvän hygienian osalta ja mahdollisia viranomaisohjeita (THL ja muut viranomaiset), voi harjoituksissa ja peleissä mennä täysillä ja kamppailla lähikontaktissa.

Jääkiekossa on kuitenkin hyvä huomioida myös seuraavat asiat:
• Harjoitukseen saavutaan ja poistutaan ripeästi, turhaa oleskelua hallilla, ml. koppitiloissa vältetään edelleen
• Pukukopeissa pidetään mahdollisuuksien mukaan huolta turvaväleistä
• Hallille saavuttaessa ja poistuttaessa kädet pestään saippualla (20 sek) – kun käsien saippuapesu ei ole mahdollista, käytetään käsihuuhdetta
• Harjoituksiin varataan oma nimikoitu juomapullo ja jokaiselle oma hikipyyhe. Juomapullot täytetään jokaisen pelaajan toimesta. Jokainen myös huolehtii itse muista varusteistaan.
• Yhteiskäytössä olevat oheistreenivälineet ei ole toistaiseksi käytössä.
• Vaihtopenkillä vältetään vierekkäin istumista. Harjoituksissa kannattaa ottaa käyttöön molemmat vaihtopenkit, näin minimoidaan lähikontaktit.
• Harjoituksessa huolehditaan yskimis-, aivastamis- ja niistämishygieniasta ja asia käydään joukkueen kanssa läpi. Sylkeminen ei ole sallittua.
• Vältetään ”tuulettamista” johon liittyy fyysistä kontaktia. Nyrkkitervehdys (”hokinyrkki”) hanskat kädessä on OK.
• Suihkussa käynti hoidetaan hallilla ripeästi ja varusteet kerätään harjoituskassiin suihkun ajaksi. Hygieniavälineitä ei saa lainata (shampoo, saippua, deodorantti/vastaavat).
• Jokainen huolehtii omista varusteistaan eikä muiden varusteisiin kosketa
• Paita, sukat ja mahdolliset housupussit pestään korkeassa lämpötilassa (60 C˚) mahdollisemman usein. Varusteiden kuivatuksesta huolehtiminen on tärkeää.
• Huolehditaan yleisten tilojen hygieniasta, vaikka siivous ei kuuluisikaan joukkueen vastuulle.
• Pelimatkoilla kiinnitetään erityishuomiota hygieniaan ja sovitaan joukkueen käytännöt mm. yhteisruokailujen ja tauko- ja majoituspaikkojen osalta.

Pidetään turvavälit ja toisistamme huolta!

Kurra Hockey ry