Kurra Hockey ry:n tiedote koronavirustilanteeseen liittyen 16.3.2020

Valtioneuvosto on tiedotustilaisuudessaan 16.3.2020 linjannut uusista rajoituksista.


Vaikutukset Kurra Hockey ry:n toimintaan

Jääharjoitukset ja muut joukkueen yhteiset kokoontumiset on päätetty keskeyttää 30.4.2020 asti.

Joukkueet aloittavat kauden 2019-2020 tilinpäätöksen valmistelun.

Turvataksemme seuran toimintojen jatkumisen normaalisti myös jatkossa, ei jo veloitettuja seuran toiminta- ja jäsenmaksuja kaudelta 2019-2020 hyvitetä toiminnan keskeytyksen ajalta. Joukkuekohtaiset maksut jokainen joukkue tarkastelee itsenäisesti ja näistä maksuista joukkueenjohtajat tiedottavat pelaajien huoltajia erikseen.

Nurmijärven kunnan kalliimpien liikuntatilojen tila-avustus kaudelle 2019-2020 jaetaan joukkueille alennettuna jäämaksuna elo-joulukuun jäänkäytön suhteeseen perustuen. Laskettu alennus vähennetään joukkueiden helmi- ja maaliskuun jäälaskuista.

Kurra Hockey ry peruu kauden päätösjuhlan huhtikuulta ja palkintojenjako siirretään myöhempään ajankohtaan.

Kurra Hockey ry:n hallitus kartoittaa eri vaihtoehtoja kevätkokouksen järjestämiselle ja niistä tiedotetaan jäsenistöä myöhemmin.


Omatoiminen harjoittelu

Nyt kun joukkueiden ja harrastusryhmien tapahtumat on keskeytetty, on meillä mahdollisuus kannustaa lapsia ja nuoria monipuoliseen omatoimiseen harjoitteluun.

Joukkueiden valmennus on saanut perheille jaettavaksi omatoimiharjoitteluun ja liikuntaan kannustavaa materiaalia.


Katse ensi kauteen

Vaikka seuran urheilutoiminta on keskeytettynä, ei Kurra silti lepää laakereillaan vaan työt seuratoiminnan eteen jatkuvat taustalla jatkuvasti.

Keskeytyksen aikana seuran johtokunta saattaa loppuun mm. kauden 2020-2024 strategian sekä laatii toimintasuunnitelman ja budjetin tulevalle kaudelle. Samalla seuran valmennuspuoli suunnittelee tulevan kauden toimintoja.

 

Puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään läheisistä huolta!

Kurra Hockey ry:n hallitus