Kurra Hockey ry:n toiminta kehittyy - Haemme toiminnanjohtajaa

Ymmärrät hyvin junioriurheilun sekä jääkiekon pelikenttää ja toimit keskeisenä tekijänä uuden strategiamme toteutuksessa ja yhteisön sekä toiminnan kehittämisessä. Haluat rakentaa yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa Kurra Hockey ry:stä Suomen esimerkillisimmän jääkiekon kasvattajaseuran.

Tehtäviisi kuuluu yhdistyksen päivittäisen toiminnan pyörittäminen, seuratoiminnan kehittäminen sekä hallinnollisen organisoinnin kautta tapahtuva seuran ja sen joukkueiden toiminnan sujuvuuden varmistaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu seuran varainhankinnan vahvistaminen.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä käsitystä urheiluseura-, yhdistys- tai muusta vapaaehtoistoiminnasta. Lisäksi koet toiminnan kehittämisen itsellesi tärkeänä asiana. Työtehtävät edellyttävät mahdollisuuden työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin tilanteen niin vaatiessa. Viestinnälliset taidot ja hyvät suhteet alueen yrityksiin katsotaan eduksi. Ennen kaikkea olet kuitenkin ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Keski-Uudenmaan parhaimmat puitteet harrastaa; uudistettu jäähalli, kaksi kaukaloa ja muutenkin toimivat tilat sekä kattava seurayhteistyö antavat sinulle huippumahdollisuuden kehittää Nurmijärveläistä jääkiekkoa. Tarjoamme sinulle todellisen mahdollisuuden vaikuttaa perinteikkään, mutta vahvassa kehitysvaiheessa olevan seuran toimintaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Kurra Hockey ry:n hallituksen jäsen Sami Suominen, p. 045 6366 363, [email protected]

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen sekä linkki videohakemukseen 14.2.2020 mennessä osoitteeseen [email protected]