Kurran kehitys jatkuu uudella johtokunnan kokoonpanolla

Torstaina 19.4. pidettiin Kurra Hockey ry:n sääntömääräinen kevätkokous, jossa valittiin Kurralle puheenjohtaja ja johtokunta sekä hyväksyttiin budjetti ja toimintasuunnitelma kaudelle 2018-2019.

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin seurassa kaksi viimeistä kautta varapuheenjohtajana toiminut Tommi Mäkeläinen. Hän tuo seuratoimintojen kehittämiseen mittavaa kokemusta kansainvälisistä yrityksistä, muun muassa Walt Disneyn palveluksesta. Myös kahdenkymmenen vuoden kokemus useasta seurasta valmennuksen parista, sekä lajiliitto-tason tehtävistä, tuo sopivaa ymmärrystä jääkiekosta sekä urheilusta vahvistamaan Kurran kasvattajaseurakehityksen jatkumoa.

- Haluan ensiksi kiittää vilpittömästi edellisen hallituskauden puheenjohtajaa, Pasi Kaskista, erinomaisesta puheenjohtajuudesta, ja hänen kahdenkymmenen vuoden panostuksista Kurran eteen, kertoo uusi puheenjohtaja Tommi Mäkeläinen. On kunnia päästä täyttämään Pasin saappaita ja jatkaa seuran kehitystyötä osaavan ja tasavertaisen johtokuntamme kanssa. Kaudella 2018-2019 keskeisenä teemana on tavoitteellisesti jalkauttaa käytäntöön seuran strategiaa lapsi keskiössä teemalla. Ensimmäiset käytännön uudistukset nähdään elokuussa laaditun toimintasuunnitelman osalta. Johtokunnan toimenkuvat määritellään toukokuun aikana ja olemme valmiita ensi kauden toimintoihin heti kesäkuussa uuden hallituskauden alkaessa."

Lisäksi johtokuntaan valittiin kaksi jäsentä ja kaksi varajäsentä erovuoroisten tilalle. Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Sami Suominen, joka tuo mukanaan vahvaa osaamista yritysmaailmasta mm. brändi- ja seuramarkkinoinnista sekä yhteistyökumppanuuksista.

Kehittyvän seuratyön toimintaedellytysten mukaisesti, seuran johtokunta tulee arvioimaan ja kehittämään myös investointimahdollisuuksia, resurssien kasvatusmahdollisuuksia, palkkausmallien kustannusrakenteita ja toimenkuvien sisältöjä. Kaikille toimenkuville tullaan asettamaan seurantamittaristot, toimenkuvien tuottoarvojen ja tuotto-odotusten lisäämiseksi urheilijoitamme kohtaan syyskauden 2018 alkuun mennessä.

- Uusi johtokunta jatkaakin Kurran kehitystä reippaalla otteella seuran strategian 2017-2020, vision ja arvojen mukaisesti, jatkaa Mäkeläinen. Tulemme tiedottamaan yhteisöämme asioista uusin keinoin ja säännöllisin väliajoin viestintäsuunnitelman mukaisesti. Monia urheiluseuraan sopivia hyviä toimintoja on tulossa käytäntöihin ensi kauden aikana."

Lajien välistä yhteistyötä ja uudistettu toimintakartta

Seura kannustaa joukkueita ja pelaajia liikunnalliseen monipuolisuuteen.  Uusi johtokunta ja sen nimeämät toimihenkilöt rakentavat uudistettua toimintakarttaa jäätoimintojen tehostamiseksi.

- Tämän toimintakartan tavoitteena on jatkaa läpinäkyvyyden edistämistä, sekä seuran valmennuslinjan yhtenäistämistä. Toimintakarttaan tullaan sisällyttämään kokonaisjäänjako, monipuolisen liikunnan tarjonnat, luisteluvalmennus, taitojäät, joukkueiden kotipelijäät, sekä mahdolliset pienpelijäät, kertoo seuran Junioripäällikkö ja johtokunnan jäsen Kari Lehikoinen.

Lisäksi kukin joukkue laatii toimintasuunnitelman sekä taloussuunnitelman, jotka seuran johtokunta vahvistaa. Joukkueiden tehtävänä on tarjota junioreille toimintaa, jonka keskeisenä osana on "me"-henki sekä pelaajien yksilöllinen huomioiminen joukkueen osana.  
- Yksilöllisellä huomioimisella pyritään varmistamaan pelaajien kehittyminen nyt ja tulevaisuudessa pelaajan taitotasosta riippumatta, summaa Lehikoinen.

Seura on mukana myös kaudella 2018-2019 Nurmijärven Liikunta Sankarit -projektihankkeessa sekä Nurmijärven kunnan iltapäiväliikunnan edistämishankkeessa. Projektihankkeet toteutetaan yhteistyössä eri seurojen ja Nurmijärven kunnan kanssa. Lisäksi seura vastaa Arkadian lukion aamujäiden vetämisestä.

Uusi toimintasuunnitelma

Kurra Hockey ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2018-2019 on lisätty seuran nettisivujen materiaalipankkiin ja pääset lukemaan sen tästä linkistä
Kurra Hockey ry Toimintasuunnitelma_2018-2019


Toukokuun askelmerkit

  • Kauden päätösjuhla ti 8.5.
    Uusi johtokunta toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Kurra Hockey ry:n kauden päätösjuhlaan, jota juhlitaan tiistaina 8.5. Arkadian koululla klo 18 alkaen.
    Kerrataan yhdessä kauden huippuhetket ja täytetään paikka oranssilla!
    Ohjelmassa mm. tervetuliaispuhe, palkintojenjaot sekä mehu- ja kahvitarjoilu.
  • Valmentajapalaveri ma 14.5.
  • Jojo-kokous ti 15.5.


Kurra Hockey ry:n Johtokunta
Tommi M., Miia, Kari, Jenni, Harri, Tommi L., Reeta, Minna ja Sami