Kurran toiminta jatkuu maanantaina 1.2. alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten pienryhmäharjoittelulla!

Kurra Hockey ry:n toiminta jatkuu uusia koronaohjeistuksia tiukasti noudattaen ja kunnioittaen. Noudatamme myös valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä harjoitustapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.
 

Koronaohjeet 1.2. alkaen

1) Emme tule hallille kipeänä!

2) 2m turvaetäisyys pyritään pitämään aina, kun mahdollista.

3) Ohjaajat ja 12-vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia jäähallin sisätiloissa muissa tilanteissa paitsi jäällä. Poikkeuksena henkilöt, joilla on terveydellinen este kasvomaskin käyttöön.

4) Pelaajien tulee ennakkoilmoittautua harjoituksiin ja läsnäolijoista tulee pitää tarkkaa kirjaa.

5) Tulemme paikalle sovittuna aikana, ei yhtään aikaisemmin! Kurra U12 ja sitä vanhemmat joukkueet saapuvat jäähallille ja pukukoppiinsa, kun jäävuoro (jäänajo) alkaa. Kurra U11 ja sitä nuoremmat joukkueet saapuvat jäähallille 10 minuuttia ennen ilmoitettua harjoitusvuoroa. Ennen saapumisaikaa sisätiloihin ei saa mennä.

6) Varusteet puemme kotona päälle! Maalivahdit voivat pukea tarvittaessa varusteet pukukopissa. Luistimet voi pukea hallin tiloissa, mikäli pelaaja osaa pukea ne itse. Muutoin luistimet puetaan esimerkiksi kotona, saattajien toimesta hallin ulkopuolella tai toimihenkilön toimesta pukukopissa.

7) Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin.

8) Hallille saavuttaessa ja poistuttaessa kädet pestään saippualla (20 sek), kun käsien saippuapesu ei ole mahdollista, käytetään käsihuuhdetta (käsidesi).

9) Harjoitusryhmän kokoonpano on kiinteä max . 12 henkilöä sisältäen pelaajat, maalivahdin ja valmentajan. Yhteen jäävuoroon voi osallistua kaksi harjoitusryhmää, joiden tulee toimia eri kenttäpäädyissä. Pelaajat ja joukkueen toimihenkilöt eivät saa liikkua harjoitusryhmien / eri joukkueiden / eri ikäluokkien välillä. Jokaiselle harjoitusryhmälle on varattu oma pukukoppi.

10) Jäähallin sisätiloista poistutaan 15 minuutin sisällä vuoron päättymisen jälkeen.

Muita huomoita

- Harjoituksiin varataan oma nimikoitu juomapullo. Juomapullot täytetään jokaisen pelaajan toimesta. Jokainen myös huolehtii itse muista varusteistaan.

- Kilpa- ja harjoitushalliin tullaan ja poistutaan eri kulkureittiä. Joukkueille tarkennetaan ohjeistusta kulkureiteistä ennen toiminnan jatkumista.

- Pukukopista siirtyminen jäälle tapahtuu vain joukkueen toimihenkilön luvalla jäähoidon jälkeen. 

- Luistinten teroitushuone on harjoitusryhmän käytössä 30 minuuttia ennen harjoitusvuoron alkua. Teroitushuoneessa voi olla yhtäaikaisesti vain yhden harjoitusryhmän huolta(t).

- Paita, sukat ja mahdolliset housupussit pestään korkeassa lämpötilassa (60 C˚) mahdollisemman usein. Varusteiden säilyttäminen jäähallilla on toistaiseksi kielletty.

- Hallilla ei käydä suihkussa.

- Jäähallin henkilökunnan tavoittaa vain puhelimitse ja sähköpostitse.

- Otteluita, kilpailuita, turnauksia tai muita tapahtumia ei järjestetä eikä lasten ja nuorten toiminnassa matkusteta tapahtumiin, otteluihin ja kilpailuihin oman alueen (sairaanhoitopiiri) ulkopuolelle. Kaikki pelit, turnaukset, pelimatkat, pelitällit ym. eri seurojen välillä tai seuran sisällä eri harjoitusryhmien ja ikäluokkien välillä niin omalla alueella kuin matkustamalla muualle Suomeen on kielletty.

- Klaukkalan jäähallilla toimiminen käydään läpi joukkueen toimihenkilöiden ja pelaajien kanssa ennen ensimmäistä jääharjoitusta.

Lue myös
Jääkiekkoliiton päivitetty korona-ohje
https://www.kurra.fi/site/assets/files/1168/sjl_etela_korona-ohjeet_1_2_2021_alkaen.pdf

Keusoten 29.1. päivitetyt suositukset ja rajoitukset
https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/keusoten-paivitetyt-suositukset-ja-rajoitukset-astuvat-voimaan-1.2/


Noudatetaan ohjeita ja pidetään toisistamme huolta!

Kurra Hockey ry