Kurran toiminta jatkuu maanantaina 12.10 - Vain terveenä hallille!

Kurra Hockey ry noudattaa valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä harjoitus- ja ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Turvallisesti Klaukkalan jäähallilla

- Vain terveenä hallille
- Huolehdi turvaväleistä
- Huolehdi käsihygieniasta
- Ota kasvomaski käyttöön
- Tapahtumat pelataan tyhjille katsomoille
- Lataa koronavilkku

Kasvomaskien käyttövelvoite on voimassa jäähallin sisätiloissa seuran järjestämissä tapahtumissa U14-U22 pelaajilla, kaikilla toimihenkilöillä ja toimitsijoilla muissa tilanteissa paitsi jäällä. Seura suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä myös U13 ja sitä nuoremmille pelaajille.

Kurra Hockey ry on päättänyt ettei peleissä ja harjoituksissa ole toistaiseksi vanhempia jäähallin sisätiloissa (pl. toimihenkilöt ja toimitsijat). Lasten ja nuorten tuonti ja nouto tapahtuu ulkoalueelta. Toivomme myös vierasjoukkueiden kunnioittavan päätöstämme.

Kilpa- ja harjoitushalliin kuljetaan toistaiseksi eri sisäänkäynneistä, niin että harjoitushallin puolella harjoittelevat kulkevat pukukoppeihin jäähallin pääsisäänkäynnin kautta ja kilpahallin puolella harjoittelevat kulkevat jäähallin oikeanpuoleisen päätyoven kautta.

Pukukopista siirtyminen jäälle tapahtuu vain joukkueen toimihenkilön luvalla jäähoidon jälkeen. Näin annamme vapaan siirtymisen edelliselle joukkueelle poistua jäältä ilman kontaktia muihin joukkueen/seuran jäseniin.

Lisäksi joukkuet ovat saaneet erillisen ohjeistuksen Klaukkalan jäähallilla toimimiseen, mikä käydään läpi toimihenkilöiden ja pelaajien kanssa ennen ensimmäistä jääharjoitusta.

Huolehditaan toinen toisistamme!

Kurra Hockey ry