Seuran hallituksen toukokuun terveiset

Poikkeusolojen edelleen Suomessa jatkuessa ns. normaaliin urheiluseuratoimintaan palaaminen tapahtuu seurassamme asteittain aktiivisesti viranomaisten ja Suomen Jääkiekkoliiton toimenpiteitä, ohjeita ja määräyksiä seuraten.

Suomen hallituksen 4.5.2020 tekemien päätösten ja suositusten mukaisesti toukokuussa harjoittelussa suositaan edelleen etävalmennusta ja omatoimista harjoittelua.

Kesäkuun alusta 1.6.2020 alkaen kokoontumisrajoitus nousee 50 henkilöön, mikä mahdollistaa myös seuran kevätkokouksen järjestämisen kesäkuun ensimmäiselle viikolle. Kutsu jäsenistölle lähetetään yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

Koronavirus on iskenyt myös rajusti monen urheiluseuran talouteen. Kurra Hockey ry on siitä onnellisessa asemassa, että Nurmijärven kunta ei peri käyttömaksuja seuralta sen jälkeiseltä ajalta kun seura on ilmoittanut toimintansa keskeytyneen toistaiseksi koronavirustilanteesta johtuen.

Seuran hallitus katsookin nyt luottavaisin mielin tulevaan ja aikaisempien kausien hyvä seurahallinto on luonut vahvan pohjan seuratoiminnalle.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on myöntänyt Kurra Hockey ry:lle seuratukea 15 000€ osa-aikaisen toiminnanjohtajan palkkaamiseen.

Haettavana olleeseen seuran toiminnanjohtajan tehtävään tuli hyviä hakemuksia ja niistä valikoitui toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön yhdistettyyn toimenkuvaan Heikki Tiihonen, joka on aloittanut tehtävässä 4. toukokuuta. Laajan pelaaja- ja valmennustaustan omaavalla Tiihosella on myös vankka kokemus niin myynti- ja markkinointialalta kuin myös henkilöstöjohtamisesta että lasten kanssa toimimisesta. Lisäksi hän on valmentanut luistelua Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa sekä toiminut Norjan suurimman jääkiekkoseuran alle 21-vuotiaiden päävalmentajana, sekä miesten pääsarjajoukkueen apuvalmentajana. Heikin terveiset jäsenistölle pääset lukemaan seuraavasta uutiskirjeestä.

Seura-ammattilaisen palkkaamisen myötä tavoitteena on suunnitelmallisen jäsenmäärän kasvattaminen sekä valmistella ja läpi viedä Tähtiseura-hanke. Toiminnanjohtajan palkkauksen yksi keskeisimmistä tavoitteista on myös kehittää seuraa kokonaisuutena tuoden toimintaan innovatiivisia ja uudenlaisia toimintamalleja sekä mahdollistaa tulevaisuudessa uusia palkkauksia. Hankkeen avulla tuetaan lisäksi yhteisöllisyyttä ja kannustetaan vanhempia mukaan seuratoimintaan.

Hakemuksen taustalla on seuran tekemä strategiatyö kausille 2020-2024, joka on juuri saatu valmiiksi. Seuran hallituksella ja toimihenkilöillä on tahtotila seuratoiminnan kehittämiseen ja uuden strategian visiona onkin olla Suomen esimerkillisin jääkiekon kasvattajaseura.

Seuratuesta pääset lukemaan lisää Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM:n) sivuilta tästä linkistä
https://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/liikunta-ja-urheiluseuroille-yhteensa-3-5-miljoonaa-euroa-seuratoiminnan-kehittamiseen

Puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään läheisistä huolta!

Kurra Hockey ry:n hallitus