Toiminnanjohtajan terveiset

Hyvät Kurran juniorijääkiekon pelaajat, toimihenkilöt sekä vanhemmat!
 

Kuten me kaikki olemme saaneet ikäväksemme huomata, on maailma muuttunut viimeisten kuukausien aikana voimakkaasti. Käynnissä olevan koronaepidemian vaikutukset ovat näkyneet voimakkaasti monen yrityksen, yhdistyksen ja kotitalouden toiminnassa. Meidän kautemme päättyi tällä kertaa hyvinkin poikkeuksellisella tavalla, kun Suomen Jääkiekkoliitto ilmoitti myöhään torstai-iltana 12.3.2020 lopettavansa kaiken kilpailu- ja harrastetoiminnan kesken käynnissä olevan sarjakauden. Mutta nyt alkaa jo katseet siintää tulevassa kaudessa, kun Suomen hallitus antoi kokoontumisluvan 50 henkilölle 1.6 alkaen. Osa joukkueista pääsevät jo harjoittelemaan ja tapaamaan joukkuekavereitaan, sekä joukkueet pääsevät myös pitämään kevätkokouksen ja aloittamaan virallisesti kauden 20-21 valmistelun.
 

Kuten olette jo huomanneet, yhdistyksen toiminnanjohtajan nimeäminen on tapahtunut tässä kaiken keskellä. Alku on ollut erittäin työntäyteinen joten sen myötä esittäytyminen on hieman viivästynyt, vallitseva tilanne myös on hankaloittanut joukkueisiin ja yhteisöön tutustumista. Työtä on tehty seuran uuden strategian ympärillä ja varsinkin uuden ”kilpaurheilullisen mission” parissa, jonka pääsemme esittelemään yhdistyksen kevätkokouksessa. Haluamme panostaa entistä enemmän kiekkokouluun, kasvattaa harrastajamääriä ja siten vakauttaa joukkueiden harrastajamäärät turvaten jokaiselle hyvän, turvallisen, sekä kilpailullisen ympäristön kehittää itseään ihmisenä, jääkiekonharrastajana ja toivottavasti usealle urheilijan ammattia tulevaisuudessa. Haluamme tarjota niin harrasteputken kiekkokoulusta alle 22-vuotiaiden joukkueisiin, kuin myös ”kilpaurheilullisen mission” halukkaille U11-U15 pelaajille, sekä valmentajille. Haluamme olla tulevaisuudessa suomen esimerkillisin jääkiekon kasvattajaseura.
 

Olen Heikki Tiihonen 33, alun perin Espoosta tällä hetkellä asustelen Vantaalla. Olen toiminut jääkiekon parissa koko elämäni, pelaajana, joukkuevalmentajana, fysiikkavalmentajana, sekä yksityis/taitovalmentajana. Siten päässyt seuraamaan ja työskentelemään jääkiekon parissa eri maissa kuten Norjassa ja Saksassa. Valmennusoppini olen saanut Espoossa sekä Vierumäen urheiluopistolla. Aloitin Espoon palloseurassa B-junioreiden valmentajana, josta tie vei Espoon Bluesin junioreiden kautta ulkomaille. Kokemusta on karttunut aina D-junioreista ammattilaisiin saakka. Olen nähnyt monia jääkiekkoseuroja, toimintatapoja, kulttuureita ja kokemusta on myös monelta eri alalta mm. lasten kanssa työskentelystä aina myyntiin ja markkinointiin. Pääsenkin kyseisessä tehtävässäni hyödyntämään oppejani Nurmijärveläisen jääkiekkokulttuurin puolesta, erittäin hyvissä puitteissa, sekä hyvän yhteisön ympyröimänä.
 

Yhteisöllisin terveisin,
Heikki Tiihonen

Nähdään hallilla!